![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wielka Wyprzedaż w mediamarkt
Jakby ktoś miał wątpliwości na czym polegają super promocje w sklepie dla idiotów...
Moja stara pralka zużyła się moralnie i nie tylko, dlatego czas było wybrać coś nowego. Dlatego też na początku tygodnia odwiedziłem MM, obejrzałem sobie pralki, a modele które mnie zainteresowały obfotografowałem, żeby poczytać trochę w necie o ich możliwościach i opiniach użytkowników. M.in. zainteresował mnie ten model (zdjęcie z początku tygodnia): ![]() W końcu zdecydowałem się właśnie na ten model i dzisiaj pojechałem go zakupić. Okazało się, że ten model objęty jest Wielką Wyprzedażą w mediamarkt!!! Ja to mam szczęście! ![]() Szkoda tylko, że te wielkie promocje w mediamarkt polegają tylko na dopisaniu wyssanej z palucha, wyższej ceny na metce i jej przekreśleniu... To tak jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości jak się robi promocje w marketach... A przynajmniej w mediamarketach ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wątpliwości to nie ma chyba żadnych, gorzej - zwykle - z dowodami. Tutaj jest i.. zastanawiam się, czy może jednak gdzieś tego nie zgłosić (UOKiK?) - może jakaś kara..?
![]() |
#3 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Sklep który wydaje miliony na reklamy a ma około 50 sklepów w Polsce raczej nie może mieć niskich cen
![]() Ciesz się że fotek Tobie nie pokasowali ![]() W Media Markt aby zrobić zdjęcie w markecie potrzebna jest zgoda dyrektora ![]() UOKiK może im ............. odpowiedzą że promocja polegała na podwyżce i większej cenie dla dobra klienta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Wrzuć to na Wykop. Jeśli chcesz, mogę to zrobić za Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zamaskowany
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.komputerswiat.pl/artykuly...nia-zdjec.aspx Tylko upublicznienie jak najszersze takiego przykładu jak @Reetou może przynieść dobre efekty ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nic to nie zmieni bo juz sie nauczyli. Dzien przed promocja laduje meta 1799 a na praomocji to przekreslaja.
Prawo zachowane.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawo prawem, może i się nauczyli, ale trzeba nauczyć ludzi aby się wypinali na takie akcje.
![]() |
#10 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wykop to dobre rozwiązanie. Zmienić nic nie zmieni ale smrodek w świat pójdzie
![]()
![]() |
#11 | ||
Pingwin specjalista.
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Zamaskowany
W teorii to tak wygląda
![]() ![]() ![]() Ale oczywiście to dziki kraj- za zakaz skanu kodów NORMALNE państwo powinno zamykać "obozy koncentracyjne" zwane hiper\ nie dla idiotów\galera\ itd itp-to najzwyklejsze łamanie podstawowych praw obywatelskich i UE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
Oczywiście od razu zacząłbym od tego, że jeśli gość z ochrony mnie dotknie to dzwonię na policję, ponieważ nie robię nic niezgodnego z prawem. Wszelkie zakazy, które nie są zgodne z prawem mogą sobie wisieć jako ozdoba. Gdyby mnie ruszyli to sprawę poprowadziłbym do końca. Kolejno dodawałbym - naruszenie nietykalności z zastosowaniem przemocy/środków przymusu - z przekroczeniem uprawnień włącznie, - kradzież/zniszczenie mojego telefonu/urządzenia przez ochronę - nie dałbym się zaprowadzić do żadnego rogu ani za nic trzymać - zapytałbym się czy jestem zatrzymany + dorzuciłbym do zeznań nielegalne zatrzymanie - próbowałbym wszystko nagrywać, poinformowałbym wszystkich dookoła co się dzieje (nie jestem pewien tutaj tylko reakcji ludzi).
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 31.08.2014 o godz. 16:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Sprzedam] WYPRZEDAŻ! Telefony - E71 TV DUAL SIM 89,99ZŁ! ALLEGRO.PL | phone3 | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 1 | 15.01.2011 16:21 |
Wyprzedaż w MediaMarkt w Łodzi... | camfo | Off topic | 24 | 11.01.2004 16:25 |
Wyprzedaż garażowa. | Patrixs | Off topic | 26 | 03.11.2003 22:56 |
stronka www wielka prosba pilne !! pomocy... | Zelea | Off topic | 13 | 04.06.2003 10:09 |
Wielka prośba do wszystkich | Red Devil | Off topic | 3 | 11.10.2002 18:44 |