![]() |
Hie hie, Sid oszukuje ;p - mialy byc 3 posty przerwy :D
|
888
|
idiotyczne, chociaż regulaminu tutaj nikt nie łamie, to jednak proponuje kłódeczkę :D
|
Cytat:
... 887 |
czemu!!troche urozmaicenia jest niech zostanie!!!!
.......886 |
885
|
Cytat:
:3msie: :glaszcze: 8) PS. 884 |
883
:) |
przyznaje, że ten temat to nie potrzebny śmieć, ale mam na to dobrą radę choć dokładnie to nie wiem jak działa forum. :)
Gdy dojedziemy do zera, cały ten temat skasuje się i będzie po kłopocie :) I SID! Jeśli ten post nie zaaburza pracy forum i nie ma żadnych skutków ubocznych to nie ma się co denerowwać. Easy.... ;) P.S. 882 :) |
881 :D :jezyk:
Sid ..obiecales..:) |
Ja mam to gleboko, Sid nie przejmuj sie jak dojda do 700 to sie skasuje :)
|
880
|
Cytat:
Zakladajac ten topic nie myslalem ze wywola on takie poruszenie i zdenerwowanie u wladzy (SID'a, choc nie wiem jak reszta;)). Mial to byc zwykly topic, ktory wprowadzilby troszke rozluznienia i zabawy na forum, chociaz nie twierdze ze tego tu brakuje;). Poza tym tak jak zauwazyl CIAPEK, topic ten nie jest (tak mi sie wydaje) nie zgodny z regulaminem i nie utrudnia chyba forumowiczom swobodnego korzystania z dobrodziejstw "naszego" forum. Wiec niech topic zostanie do zakonczenia zabawy (osiagniecie 0), albo zupelnego braku zainteresowania tematem (brak jakichkolwiek odpowiedzi) niezaleznie ile czasu mialoby to trwac. Taka jest moja propozycja;p. Ps. 879 Pozdrawiam;). |
Cytat:
Dobrze gada dać mu :piwo: a najlepiej 878 :cool: ^_^ |
877 :kasa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |