![]() |
Cytat:
jestem zdania, że wdomu zrobisz to nawet lepiej niż serwis. tam sie nie będą babrać w dokładne kręcenie trymerem, pierdyknie do oporu i po sprawie, a jak laser pierdyknie po tygodniu to tylko im na rękę bo nikt nierozdaje laserów za darmoche. i tak wpadnie kaska 2 razy, raz za "regulacje" i wtawienie kitu o zdychającym laserku i 2 raz za wymianie lasera lub nawet za zakupienie nowego sprzętu. robilem takie regulacje nie raz i nie dwa. jak do tej pory sprzęty działają bez najmniejszych problemów. oczywiście takie igraszki to tylko wtedy jak na sprzęt niema juz gwarancji :D pozdrawiam |
Cytat:
Generalnie jestem za naprawianiem we własnym zakresie tego, na co pozwalają umiejętności i co można w warunkach domowych naprawić. Wiadomo, że do własnego sprzętu przywiązuje się większą uwagę niż zrobi to serwisant. Jednak nie wszystko można zrobić samemu.. |
temat taki stary nie jest, bywały wieksze wykopaliska :P
widze, że obaj mamy zacięcię do majstrowania :D aktualnie jestem na etapie podłaczania casio sf-7500 i fx-7700gb do peceta, więc moge wspomóc schematem i prgramem jak by co |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |