Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.09.2006, 01:25   #26
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
Wg mnie abonament najtańszy kosztuje 20 zł i jest w całości przeznaczony na rozmowy, przynajmnjie tak mają rodzice, internet 69 zł brutto - 640 bez limitów
Możliwe, że tak jest na miedzianym kablu, ale nie w technologii WiMAX A co do limitów to podobno wprowadzili ten dodatek w lipcu

Właśnie dzisiaj się dowiedziałem o pewnej ciekawostce. Wiem to od osoby z TPSA więc przypuśćmy, że jest to pewne w 85% (dostali pismo z głównej centrali), że jeżeli użytkownik wypowie umowę o numer telefonu, a ma jeszcze umowę o neostradę to umowa za neostradę zostaje rozwiązana automatycznie bez zadnych kar. Czyli jeżeli wziąłbym linie z tepsy z umową na 12 miesięcy i neostradę w promocji na 24 miesiące, a przez 12 miesięcy Telekomuna nie rozdzieli tych dwóch usług to umowę na Neostradę będzie można zerwać bez kar Podobno coraz więcej osób o tym wie no i z tego korzysta... ciekawe tylko czy będzie po tym roku jakaś konkurencja dla której będzie warto zrobić ten manewr...

Pozdrawiam

Twoje uprawnienia: