Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.09.2003, 16:21   #1
przemo_one
Gość

win me jaki build?

wiec mam pytanko odnosnie me a mianowicie
jaki jest build finalnej wersji bo wersja ktora niegdys posiadalem(juz builda nie pamietam) byla dosc nieznosna np tworzyla pliki ktorych nie dawalo sie usunac i inne bledy dyskowe - glupoto jest usuniece z menu startowego opcji dosa ktory przeciez ciagle jest w tym systemi
no ale prosze tylko o build
a dlaczego akurat me?
bo na nim mozna zdejmowac simlocki tak jak na 98(bo jest dos)
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.09.2003, 16:40   #2
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jesli tylko dobrze pamietam - bo uzywalem ME - to ma on bulid 3000

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2003, 19:56   #3
lopus
WeldMaster

Data rejestracji: 16.08.2001
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mój ME ma dokładnie build 4.90.3000,AIDA pokazuje ze jest to wersja retail
lopus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2003, 20:09   #4
lopus
WeldMaster

Muj ME ma dokładnie build 4.90.3000,AIDA pokazuje ze jest to wersja retail
Stary 24.09.2003, 20:11   #5
lopus
WeldMaster

Cytat:
lopus napisa***322;(a)
Muj ME ma dokładnie build 4.90.3000,AIDA pokazuje ze jest to wersja retail
No nie moge zrozumiec jak mógł powstac mój drugi post?
O a teraz trzeci i oba z błędami orto.

Ostatnio zmieniany przez lopus : 24.09.2003 o godz. 20:14
Stary 24.09.2003, 22:55   #6
-=AgoNy=-
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.09.2003
-=AgoNy=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
win ME?? oj miałem kiedyś z nim nieprzyjemność sie spotkać na moim komputerze ale szybko poleciał. Kilku moich znajomych też sie przekonało, że jest to tragedia nie OS. Radze 2k albo ostatecznie 98 se
-=AgoNy=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2003, 23:24   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... to nie jest tragedia, tylko porządny system, na którym pracowałem 2 lata zanim przeszedłem na winXP
Stary 25.09.2003, 14:39   #8
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
... to nie jest tragedia, tylko porządny system, na którym pracowałem 2 lata zanim przeszedłem na winXP
tez dlugo pracowalem na ME i wcale tak bardzo zle nie wspominam wspolpracy z nim

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.09.2003, 15:03   #9
przemo_one
Gość

z reguly system sprawdza sie w trudnych sytuacjach
kiedys mialem juz oslawionego boarda ecs k7ska z uszkodzenym DMA i pod 98 smigal (oczywiscie bez dma) a pod me(i tez chyba mialem 4.9.3000) dzialal raz nie to znaczy wszystko ok wylanczam wieczorem a rano mi wyskakuje 16 kolorow i ze kontroler agp nie jest skonfigurowany albo lepiej emulowane kontrolery acpi wykrywal itd(acpi mialem w biosie wlanczone wiec nie wiem o co kaman)-konczylo sie to przywroceniem rejestru
tak wiem te obiawy wskazywac moga na uszkodzony ram ale moje 256mb ddram kingstona 266 do tej pory uzywam na innym boardzie i nie mialem nigdy takich przygod
moim zdaniem me jest nie teges ale napewno stabilniejszy od 98 tylko za jka cene(ten scandisk windowsowy ktory restartuje skan nie wiedziecz czemu)
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.09.2003, 09:12   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moim skromnym zdaniem (jako uytkownika ktory win me mial prawie pol roku) system ten nadaje sie tylko do reklamowania kompa :-)
w magazynie (w info o systemie) zawsze pokazuje blad jesli na audio creatiwa - dzieki temu zwrocilem kompa po pol roku jego uzywania i kupilem sobie nowy
pozatym winda me potrafila mnie zawiesc w KAZDEJ sytuacji
polecam Win 2003 8)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: