![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
WIN xp
Czego jak czego, ale produktów M. nie lubie i unikam jak ognia, z pewnych względów(technicznych)mam winde....
Ale do meritum: 1.Czy instalka winxp jest bootowalna? 2.Jeśłi nie to jak to ugryść? a oto warunki zawodów: Nowy komputer(notebook-HP pavilion zt1230) z czystym dyskiem, nie dysponuje żadnym innym windowsem, nie dysponuje floppem(właściciel przywiezie z domu w poniedziałek). Dysponuje linuxowym fdiskiem*- jeśli to coś pomoże(choć niesądzę) w końcu: http://nt.interia.pl/news?inf=314716 * tak tylko żartuje |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Gość
|
Re: WIN xp
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Re: Re: WIN xp
Cytat:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Re: Re: Re: WIN xp
Cytat:
zgadza się, jest wszystko, co potrzeba.Żadnych dyskietek, żadnych płytek z Win98, wystarczy sama WinXP.
|
|
|
|
|
#5 |
|
MAJSTER zlotowy
![]() |
Dzięki za pomoc, będę musiał poszukać innej instalki, bo ta którą mam jest orginalna i pochodzi od innego notebooka, dziwne, pokombinuje. Odezwe się pewnie jak wrócę od Brzuszków.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
siedzialem do 4 rano zanim zainstalowalem winde - a udalo sie dopiero po upgradzie biosu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
MAJSTER zlotowy
![]() |
Niepocieszaj mnie!!! Ja musze to postawic do poniedzialku a niemam zupelnie czasu a niechce zabierac tego spzretu do brzuszkow bo jeszcze go rozwale jak ...Zreszta nie jade tam do pracy.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 02.06.2002
![]() |
winxp profesjonal potrzebuje jakiegos systemu zeby byl
na hdd przed instalacja xp. na stronie adapteca jest program iz-install oszukuje on xp ,ze jest na dysku jakis system i mozna instalowac na czysty dysk
|
|
|
#9 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() instalowalem xp na kompach z czystym dyskiem - prosto ze sklepu - juz tyle razy ze hoho i nie mialem zadnych problemow
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#11 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Ja już chyba z 50 razy instalowałem XP na 'czysty' HDD i nie potrzebowałem żadnych dodatków typu inny system czy jakiś iz-install. |
|
|
|
|
#12 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Napewno koledze cos sie pomylilo lub chodzilo o cos innego.
Bo XP tak jak kazdy inny system(prawie kazdy)instaluje sie normalnie na czysty dysk. |
|
|
|
![]() |
|
|