![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
win2000-udostepnienie polaczenia
Witam! Czy ktos moglby mi odpowiedziec na pytanie: czy jest mozliwe, a jezeli tak to jak udostepnic polaczenie SDI innemu uzytkownikowi podlaczonemu za pomoca modemu telefonicznedgo(telefon jest za friko) w windzie 2000 Profesional lub Server. Moze jakis link do strony traktujacej o tym zagadnieniu. Z gory dziekuje i pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: win2000-udostepnienie polaczenia
Cytat:
Jak to SDI za pomoca modemu? Czy ja dobrze Ciebie rozumiem? Do problemu odsylam na strone http://www.his-klub.prv.pl/ pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
Koles ma problem :
komp nr.1 koles nr. 1) jest pod SDIdrugi koles ma modem (komp nr.2) i lacze telefoniczne za freeeko ! PYTANIE !?!?!?!?!?!?! Jak koles nr.1 ma udostepnic lacze kolesiowi nr.2 (albo odwrotnie) - tak zeby bylo dobrze - chodzi o bezposrednie polaczenie kompow za pomoca modemow przez linie telefoniczna i wyjscie z kompa nr.2 przez telefon przez komp nr.1 do internetu, no wiecie o co chodzi ?, PS . Krolik ty C..ju moze bys przestal pluc mi do ucha (na hali) wziol bys sie za "Stope" zeby trzody na krosienkach nie robil (tzn. w lamelach ) NIE WYGRALEM OCZU NA LOTERII !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Stary ja Ci nie pluje do ucha tylko dobitnie artykuluje, a wilgoc na uchu ktora odczuwasz to wysokie stezenie wilgoci na hali. Bardzo dobrze wyjasniles o co mi chodzi-dzieki problem jest dokladnie taki jaki opisales. POZDRAWIAM i dzieki za zainteresowanie
|
|
|
|
![]() |
|
|