![]() |
:chytry:
Każdy system trzeba co jakiś czas przeinstalowywać i całe szczęście że mam GHOSTA Proponuję potestować 98SE i WXP - twój wybór |
Cytat:
|
98 rządzi i nigdy nie zmienię go na innego
|
Ja mam na razie
WinXP Pro SP1 i mi narazie starcza. Pozdro;) |
Cytat:
|
ja tam bym pobluzgal ale nie bede psul nastroju
|
95 - odpada za stary, dużo sprzętu nie działa
98 - może być, wada: po kilku godzinach pracy z różnymi programami prosi się o reset, lubi się wywalić choć nigdy bez powodu. NT - wady: zero gier, zero multimediów, zaleta: stabilny (ale jak padnie to tylko format :P ) 2000 - stabilny, ale dla ludzi cierpliwych bo długo startuje XP - to samo co 2000 tylko szybciej startuje, jest trochę zbyt kolorowy i zabawkowy (można do tego przywyknąć lub ustawić klasyczny wygląd) Linuksa nie znam. Wybrać musisz sam. :glaszcze: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Na głupim 95 czy 3.11 ujechałbym wieele dłużej. Inna sprawa, że naturalną rzeczą jest że z czasem tworzą się niepotrzebne pilik w systemie itp., ale komputer to nie dziecko, z którym trzeba tak uważać. |
Cytat:
|
mam xp - dlaczego go cenie? bo nie musze przeinstalowywac systemu co 2 tygodznie
|
dwa systemy na kompie to bardzo dobra rzecz
swego czasu miałem tandemy: win98se i win2000 albo win98se i winXP |
Cytat:
No to pogratulowac. Albo masz nawalone w tym kompoie jak u cyganki w tobolku albo nie wiem. A tak na powaznie, 98 do gier, XP aplikacje (??) a linux.... ??? |
Każdy system ma wady i zalety, nie ma przeszkody abyś sobie zinstalował kilka systemów na kompie. Ja obecnie używam Win98se, WinXP prof i Linux Mandrake 9.1
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:37. |