Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.07.2004, 19:19   #1
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Troche czytalem o tym SP i jest on nieoficjalny i posiada wsparcia od strony M$, ponieważ został wydany przez gościa spoza firmy Billa G. Z tego co wiem, to jest on przeznaczony dla W98 w wersji angielskiej. Jeśli go zainstalowałeś na polskiej edycji to gratuluje szczęścia i odwagi. Podobno dobrze się sprawuje, ale sam go osobiście nie testowałem, mam XP...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.07.2004, 19:34   #2
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@kralukTo ze jest to wersja przeznaczona dla angielskiego windowsa to wiedzialem. Jest nawet dostepna na polskich serwerach, z tym wlasnie zastrzezeniem (np. TUTAJ ) zainstalowalem, stwierdzilem ze najwyzej mnie czeka reinstalka (bardzo dawno tego nie robilem - w koncu trzeba). Poza tym do odwaznych swiat nalezy - potraktowalem to jako "sport ekstremalny". Lubie sobie tak poeksperymentowac na "zywym organizmie" ^_^

@zuk4u Dzieki! Jakos nigdzie na polskich serwerach nie znalazlem wersji do polskiej windy (choc tak specjlnie sie nie wysilalem z szukaniem).
Juz ja zassalem i zaraz sie pobawie. Prosze o wsparcie duchowe .

P.S. Moge byc czasowo niedostepny .
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.07.2004, 19:59   #3
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
JUSH!
Sorki, ze tak post pod postem ale chcialem, zeby bylo dobrze widac.
Bardzo user friendly. Odinstalowalem z "Dodaj/usun programy" (mialem na uwadze ze po tym winda moze sie wogole nie podniesc ) win kazal mi wlozyc plytke instalacyjna, i zastapil sobie odpowiednie pliki angielskie polskimi. Jeszcze chwile sprawdzalem i jak na razie jest OK.

UWAGA do innych uzytkownikow win98 jesli chcecie probowac to nie miejcie pozniej do mnie pretensji - mi sie poprostu udalo.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: