![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Życzenia
[COLOR=DarkRed]
Ponieważ przwiduję w najbliższych dniach ograniczony dostęp do moich komputerów, życzę WSZYSTKIM bliższym , dalszym i dalekim KOLEGOM spokojnych Świąt i szampańskiego Nowego Roku, a Justynie dodatkowo specjanej ulgi podatkowej na utrzymywanie Brzuszka, nieobecnemu Pedrosowi stabilizacji systemu podatkowego, Canie częstszej bytności na Forum i niezmiennego poczucia humoru który mnie zawsze rozbraja, Barkowi literackiej nagrody Nobla w dziedzinie informatyki, Grzeniowi i Zetoxie aby zawsze mile o mnie myśleli, cOrdatowi aby na stałe powrócił na Forum, Miśkowi - aby Forum i strona CDRINFO rozwijała sie , a wszystkim pomocnikom Miśka - poczucia humoru ( w stopniu indywidualnie potrzebnym). Zapomniałem o Majonezie - życzę ci abyś był najlepszym informatykiem wśród biotechnologów - a może na odwrót. Bgn |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... bardzo serdecznie Ci dziękuję za życzenia, odwzajemniam je dla Ciebie i niech Ci się darzy w tym 2004 jak najpiękniej i jak najspokojniej.
![]() |
#3 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Bardzo mile zyczenia, jako wymieniony z imienia czuje sie wyrozniony i mam nadzieje ze Tobie rowniez nadchodzace Swieta mina w milym i rodzinnym nastroju a nadchodzacy Nowy Rok nie bedzie gorszym od tego mijajacego a oby lepszym.
Tego samego zycze wszystkim forumowiczom z ktorymi juz zdazylem sie tu zzyc. PS Bgn - zajezdzasz tu jeszcze czasem w moje poblize? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
witam,
dziękuję w imieniu swoim i Brzuszka (śpi) ![]() Mam nadzieję, że z tymi ulgami to będzie prawda ![]() Zdrowych, spokojnych, bezmięsnych Świąt życzy Wam wszystkim Partia i Rząd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Nie spi!
Czując się również wyróżnionym - serdeczne dzięki! Oby w tym przyszłym Nowym Roku dane nam było wypić piwko przy smażonych kurkach,w otoczeniu osób,które wciąż nie mając czasu coś jednak tracą... "Bije zegar godziny i wtedy mawiamy- -Jak ten czas szybko mija! a to My mijamy..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... zobaczysz Justynko, ja na to piwo przyjadę, choćby nie wiem co i jak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
no pięknie pięknie człowiek nie zaglądał tu tylko przez chwilę a tu życzenia i nawet mnie się dostało
![]() dziękuje bgn Tobie również życzę Wesołych Świąt spędzonych w miłej (rodzinnej ![]() Roku. Korzystajac z okazji chciałby też złożyć życzenia Wszystkim Forumowiczom a w szczególności: Cana, Zetoxa, Brzuszki (Pan Brzuszek i Pani Brzuszek ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------- Życzę Wam oraz Waszym bliskim aby świeta upłynęły w ciepłej, rodzinnej atmosferze a szczęście przepełniło Wasze domy i serca. Aby każdy dzień Nowego Roku był lepszy od poprzedniego, by spełniły się marzenia zarówno te małe, przyziemne, jak i te wielkie - wyczekiwane od wielu lat. Życzę także by zdrowie i pokój nie opuszczały Was ani na ułamek sekundy. Wszystkiego najlepszego. Bartek
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Dzięki za życzenia i nawzajem!
Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A ja wam wszystkim zycze (zgodnie z nowa tradycja) smacznej golonki.
WESOLYCH I BEZTROSKICH SWIAT |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, duuuuużo fajnych prezentów od Mikołaja (http://web.dkm.cz/koplih/htf/Kringle%20Presents.swf), pięknie przystrojonej choinki (http://web.dkm.cz/koplih/htf/Kringle%20Tree.swf), aby renifery tobie zawsze dobrze się kojarzyły (http://web.dkm.cz/koplih/htf/Kringle%20Bells.swf), żeby wieczerza wigilijna zawsze odbywała się w miłym, ciepłym, rodzinnym gronie (http://web.dkm.cz/koplih/htf/Kringle%20Feast.swf), żeby kolędnicy ładnie śpiewali (http://web.dkm.cz/koplih/htf/Kringle%20Karoling.swf). Życzę Ci również szczęśliwego Nowego Roku, pomyślności w miłości, przyjaźni, świetnych wyników w nauce oraz w pracy. Khym... Podsumowując: Zdrowia, Szczęścia i Słodyczy _Neoo_ Wam Życzy
![]() |
![]() |
#11 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
![]() |
#12 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
No ja też dziękuje za życzenia!
I sam wszystkim zyczę tego czego sobie sami życzycie!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Witam!
Ja również życzę zdrowych i wesołych Świąt spędzonych w ciepłej i rodzinnej atmosferze.
![]() |
#14 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Wesołych, spokojnych, świąt Bożego Narodzenia życzy [sami wiecie kto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Od mojej osoby także wszystkim forumowiczom składam moc życzeń...Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia...
![]()
![]() |
|
|