![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Tempting User
Data rejestracji: 04.03.2003
![]() |
![]()
Spece od Winampa laczcie sie i pomozcie kobiecie!!!
![]() Moj Winamp 3.0 szaleje!!! Zaraz po wlaczeniu odtwarzania, przelatuje z predkoscia swiatla wszystkie pliki muzyczne, jakie sa dodane do playlisty. Nie zatrzymuje sie na zadnym utworze dluzej niz kilka milisekund i jak nienormalny odtwarza dalej. To jednak nie wszystko... Podczas odtwarzania muzyki uruchamia strony internetowe!!! (rowniez z podobna predkoscia jak przeskakuje z utworu na utwor) Wszystko dzieje sie w takim tempie, ze trudno sie polapac co jest grane. Czy ktos wie o co tu chodzi? Zaznacze jedynie, ze probowalam wyrzucic winampa i zainstalowac go ponownie, nie pomoglo ![]() Wspomne jeszcze, ze niedawno znajomy zainstalowal mi swojego "sprawdzonego" xp. Zanim jednak wszystko wywalil z komputera, wszelkie dokumenty, programy, itp., wrzucil je do swojego laptopa, zeby po zainstalowaniu windowsa wszystko moglo wrocic do mojego sprzetu w nienaruszonym stanie. Chyba jednak nie wrocilo...Byc moze to jest przyczyna dziwacznego zachowania mojego winampa, ktory do tej pory byl w miare normalny?? Z gory dzieki za pomocne wnioski!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
mozliwe ze poprzesuwały ci sie połaczenia plisty z plikami muzycznymi - po prostu wyczysc playliste i Zrób ja na nowo (tak wnioskuje z tego ze piszesz ze przelatuje po utworach -robi tak gdy nie moze znalesc pliku) - a stronki - wyłacz połączenia internetowe i powinno byc ok
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Mialem to samo. Wersja 3 jest podobno do niczego. Na stronie Winampa jest od niedawna do pobrania wersja 2.9, dziala bez problemow. Pozdrowka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tempting User
![]() |
Moj problem dalej spedza mi sen z powiek...
![]() a tu tylko dwie odpowiedzi, ktore w zasadzie niczego nowego nie sugeruja (dzieki mimo wszystko za chec niesienia pomocy!) Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! To moze banalny przypadek, ale nawet jesli, tym bardziej nie powinien stanowic klopotu dla coponiektorych... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tempting User
![]() |
Cytat:
![]() Z polaczeniami internetowymi jeszcze nie kombinowalam, moze zaraz sprobuje. Dzieki, pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ktora masz wersje winampa 3? jesli chcesz miec winampa 3, to tylko jeden ma full i dziala bez problemow... pierwsza wersja full - jak chcesz moge Ci przeslac nasuwa mi sie jeszcze jedna rzecz na mysl... wez profilaktycznie przeskanuj kompa antywirusem ps. co z tym numerem gg? przeslesz mi na priv lub na maila?
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Szczerze?? to porada jak najbardziej szczera, prosto z serca!!! Wypieprz Winampa 3.0 i zamień na winampa 2.90 i wszystko bedzie OK.
![]() |
#8 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
ja mam dwa 2.90 i 3.00 niewiedziec czemu oba czasami maja dziwne zwisy i tylko 3 króli ratuje ..... ale 3 z skinem MMD3 rulez!!!
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... jesteś pewna, że nie masz wirusa ?
![]() |
#11 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Wersja 2.90 jeszcze otwiera w fajny sposób pliki filmowe! Swoją drogą-ma ktoś może do 2.90 polską nakładkę? Przydałaby się! I poszukuje jeszcze pluginy z takimi bocznymi głośniczkami. Miałem dużo tych głośniczków, ale kiedyś skasowałem i teraz tego baardzo żałuje! ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
moze to to?
![]() |
![]() |
#13 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ja tam winamp3 nie dotykam ... jest beznadzijny ... zdecydowanie lepszy jest 2.9 ... moze nie ma takich wypasionych skinow ... ale cos za cos ... mozna pogrzebac i tez sie cos fajnego znajdzie ... a jak mialme 3 to mi niektorych empekow nie czytal ...
![]() 2.90 r0x8)
![]() |
#14 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |