![]() |
Cytat:
Z polaczeniami internetowymi jeszcze nie kombinowalam, moze zaraz sprobuje. Dzieki, pozdrawiam. |
Moj problem dalej spedza mi sen z powiek...;)
a tu tylko dwie odpowiedzi, ktore w zasadzie niczego nowego nie sugeruja (dzieki mimo wszystko za chec niesienia pomocy!) Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! To moze banalny przypadek, ale nawet jesli, tym bardziej nie powinien stanowic klopotu dla coponiektorych... |
Mialem to samo. Wersja 3 jest podobno do niczego. Na stronie Winampa jest od niedawna do pobrania wersja 2.9, dziala bez problemow. Pozdrowka8-)
|
mozliwe ze poprzesuwały ci sie połaczenia plisty z plikami muzycznymi - po prostu wyczysc playliste i Zrób ja na nowo (tak wnioskuje z tego ze piszesz ze przelatuje po utworach -robi tak gdy nie moze znalesc pliku) - a stronki - wyłacz połączenia internetowe i powinno byc ok
|
Winamp szaleje!!!
Spece od Winampa laczcie sie i pomozcie kobiecie!!! ;)
Moj Winamp 3.0 szaleje!!! Zaraz po wlaczeniu odtwarzania, przelatuje z predkoscia swiatla wszystkie pliki muzyczne, jakie sa dodane do playlisty. Nie zatrzymuje sie na zadnym utworze dluzej niz kilka milisekund i jak nienormalny odtwarza dalej. To jednak nie wszystko... Podczas odtwarzania muzyki uruchamia strony internetowe!!! (rowniez z podobna predkoscia jak przeskakuje z utworu na utwor) Wszystko dzieje sie w takim tempie, ze trudno sie polapac co jest grane. Czy ktos wie o co tu chodzi? Zaznacze jedynie, ze probowalam wyrzucic winampa i zainstalowac go ponownie, nie pomoglo :( Wspomne jeszcze, ze niedawno znajomy zainstalowal mi swojego "sprawdzonego" xp. Zanim jednak wszystko wywalil z komputera, wszelkie dokumenty, programy, itp., wrzucil je do swojego laptopa, zeby po zainstalowaniu windowsa wszystko moglo wrocic do mojego sprzetu w nienaruszonym stanie. Chyba jednak nie wrocilo...Byc moze to jest przyczyna dziwacznego zachowania mojego winampa, ktory do tej pory byl w miare normalny?? Z gory dzieki za pomocne wnioski!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |