![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Oki... na zrzucie pokazuje jak wyglada organizacja plikow "Multilingual User Interface Pack" (wylacznie rip - PL bez tureckiego i pozostalych jezykow) Instalacja tego odbywa sie przez podwojne klickniecie na ikonke MUISETUP.EXE obok ktorej polozylem czerwona kropke
![]() A to w jaki sposob pobawic sie przy uzyciu "Embedded with SP1 Language Packs" jest mniej wiecej opisane tutaj No to chyba juz wszystko co wiem... wiecej pomoc nie potrafie. Powodzenia zycze!! PS nie jestem pewien czy MUI mozna instalowac z Win XP Home... cos mi sie obilo o oczy ze MUI jest przeznaczone tylko dla wersji Prof... moge sie jednak mylic... a nie wnikam w to bo uzywam tej drugiej wersji ![]() PS2 czyli jednak mam racje... MUI jest tylko dla XP Prof... wiecej znajdziesz tutaj
"Jeśli uczysz się od innych, ale sam nie pomyślisz - to najczystsze oszołomstwo; Jeśli myślisz, ale nie uczysz się od innych - to może być dla Ciebie wręcz niebezpieczne." / Konfucjusz / Ostatnio zmieniany przez artoor : 27.08.2004 o godz. 13:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|