![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() Troche to podejżane, ale dziwniejsze rzeczy na allegro chodziły i okazywały sie realne. Może wypowie się ktoś kto jest bliżej zapoznany z budową projektorów.
![]() |
![]() |
#3 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A przy okazji - ma ktoś może, lub wie jak to zrobić, instrukcję umieszczania pionowych statusów w gg?
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
do tematu: ciekawy pomysl. Napewno nie najtanszy, ale jezeli efekt jest taki jak pokazal na fotach
![]() Masakra.Przydaloby sie takie cudo for andrzej : http://programosy.schron.pl/pliki/pion_status.rar i nie chce sie czepiac ale zobacz...http://www.google.pl/search?q=pionow...j+z+Google&lr= ![]() duzo tego jest ![]()
![]() |
#5 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jesli kogos stac na zbudowanie projektora za 1 tysiaka to te 25zl to raczej zaden majatek
![]()
![]() |
#6 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
A sam projektor jest bardzo prosty i działa na identycznej zasadzie co tradycyjny rzutnik do slajdów/przezroczy. Źródłem światła jest tu reflektor, a za naświetlany materiał służy matryca LCD. Projekt w 100% wykonalny, należy tylko mieć wyświetlacz LCD - najlepiej o jak najmniejszej przekątnej, ale jednocześnie wysokiej rozdzielczości. Mam ciekawy pomysł, ale raczej niewykonalny z jednego powodu. Otóż myślałem, żeby odpowiednio przerobić rzutnik do slajdów - np. taki jak ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27130484. Optyka jest, źródło światła jest, nawet obudowa nie jest zła. Zamiast przezroczy włożyć tylko wyświetlacz LCD... no i właśnie tu jest problem. Bo gdzie można dostać wyświetlacz o przekątnej 35 mm, ale i jednocześnie wysokiej rozdzielczości (przynajmniej 640x480)??
![]() |
![]() |
#7 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
1/5 ceny... to i tak sporo jak na "majsterkowanie".
ZiP - bylo niedawno, ale nie do konca do samo. Albo sie myle
![]() |
#8 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|