![]() |
Cytat:
|
Witam!
TAK... masz zmieniane plansze podczas bootowania... gdzies widzialem opis jak to ominac... poszukaj. update: http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q327101 http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=13825 |
Ilość załączników: 1
Chciałem zainstalować a nie moge. Pojawia mi się coś takiego jak w załączniku. Ma to coś wspólnego z tym że mam Style Xp zainstalowane?
|
słuchajcie - im prędzej nauczymy sobie z tym radzić, tym lepiej dla nas.
podoba nam się, czy też nie, ale jesteśmy wszyscy na niego skazani. aha - musiałem przeinstalować stery do live 1024 - po restarcie system nie pamiętał moich zdefiniowanych ustawień dla 4+1 |
I tak trzymaj ;)
Się fotela I zjadaj pliki ;) |
miałem zamiar walnac sobie obraz z sp1 ale jakos mi sie odwidzialo i na zywiol poszedl sp2 i.... cudem dziala, oby tak dalej
|
Cytat:
a jak niechcesz robic formatu to ghost zrob sobie i po strachu :) |
Cytat:
schody schodami ale radzic sobie jakos trzeba, bo format c: BRRRRRRR od tego z daleka || a co do dzialanie to jakos szybciej system chodzi, albo tylko jakies zludzenie |
w koncu i ja sie zlamalem na sp2 i jest oki wszystko smiga ale jeszcze zobaczymy po dluszej pracy :)
ale widze ze juz kolega schody sie robia male przy instalcji :) |
@memorando
@Y@nkee_PL mialem podobny problem przy SP1, po kilkugodzinnej walce i wywaleniu pliku atapi.sys -> zainstalowaniu podstawowego kanalu (zaczal dzialac) -> kolejnym wywaleniu stapi.sys -> restart kompa instalka pomocniczego kontrolera -> restart i zaczelo dzialac wszych OK wczoraj jak zarzucalem sp2 przy wykonywaniu kopii zapasowej i punktu przywracania czepil sie atapi.sys i twierzil ze go nie ma (fizycznie jest tam gdzie powinien byc - tylko ze wrzucany byl przez system po uprzednim kasowaniu recznym) P.S. a kto [przejmowalby sie kopia zapasowa plikow i punktem przywracania systemu :wink: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
znalazłem właśnie zonka i nie wiem co mam teraz z nim zrobić
ujawnia się on po usunięciu kanałów IDE i ponownym uruchomieniu kompa XP wykrywa kanały, ale na koniec wywala taki "fajny" komunikat (załącznik) a w Menedżerze urządzeń widnieją one tylko jako Kanał IDE. (z żółtym wykrzyknikiem) jeśli co to płyte główną mam na NF2, stery oczywiście zainstalowane, probowałem z różnymi wersjami, ale to raczej nie ich wina bo na początku było ok, a cyrki robią się dopiero po usunięciu kanałow ps. właśnie zabieram się do szukania podobnego problemu w necie i obym nie był wyjątkiem :( |
u mnie też, ale niektóre filmy nie chciały chodzić.
teraz już jest ok. dobra - idę spać. |
to u mnie kodeki dzialaja normalnie :)
i narazie zero problemow |
jak narazie, to ze wszystkich programów nie działa mi Diskeeper pro.
aha - musiałem także na nowo zainstalować kodeki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:11. |