![]() |
Cytat:
Ale ten topic traktuje o media center a nie win 2k3 :/ Jeżeli Cię to interesuje to zainstalowany mam windows server 2003 standard corporate (albo corporate standard :) )PL:/ Gdzieś na dysku leży wersja english trial tyle że enterprise :) A teraz wybieram sie po PL innej wersji niż mam bo ta mi nie pasuje i update nie działa gdyż trudno znależć "ciąg literek" do niego :) Edit Przypomniało mi sie :D, ide po zwykłą wersje standard bez corporate :cool: |
Cytat:
Post sponsorowany ^_^ Sorki za OT, nie mogłem się powstrzymac ^_^ |
Cytat:
tablet - nie wiem |
wyszła już wersja PL?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Właśnie wrzuciłem do zaciągania owe cudo Microsoftu, pewnie jutro się przekonam co w tym systemie piszczy :)
|
Ja przez chwile sie bawiłem na windows tablet edition. Był na loptopo-tablecie toshiby (można było obrócić i zamknąć lcdekiem do góry). Bardzo fajny sprzęcik. Rozpoznawanie ręcznego pisma itp. Stylusa juz wykrywało z 3cm nad ekranem i do tego ponad 200 stopni nacisku wykrywał. Fajna sprawa do photoshopa.
|
Cytat:
|
Cytat:
Powiem Ci że wiem jakie to wersje ale w tym topicu to chyba nie ważne, co nie? |
Cytat:
|
Cytat:
1- Windows Server 2003, Standard Edition 2- Windows Server 2003, Enterprise Edition 3- Windows Server 2003, Datacenter Edition 4- Windows Server 2003, Web Edition 5- Windows Small Business Server 2003 Cytat:
|
Cytat:
|
Korzystając z założonego tematu powiem , że są 4-ry wersje windowsserver2003 i windows2000 (razem 8). Jak ktoś chce wiedzieć jakie, to niech wlaczy google i poszuka. Użytkownicy tych sytemów, nawet nie wiedzą ze istnieją inne wersje... Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
jeśli masz karte TV/DVB, nagrywarke DVD a komputer stojący pod TV to ten windows jest idealny... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:40. |