![]() |
Re: TOMMYx WYLUZUJ !!!
Cytat:
A poszło o to, że gdy BD napisał: "nie igral z ogniem teraz bedzie BAN :P " ja mu odpowiedziałem : "A kim Ty k***a jesteś, żeby mnie upomiać i straszyć co ?? ;) :) :-D 8) " Nie miałem zamiaru nikogo obrazić, to było przecież w formie żartu ( po to dodałem "mordki"). No i sie zaczeło... :) Ale jest juz ok. Po prostu bedziemy sie unikać, a z czasem wszystko przejdzie w zapomnienie, a jeśli nie to i tak nic sie nie stanie. |
Zetoxa - ban to takie cuś, np. BD zakłada bana na wstęp Tommyx na forum cdrinfo, na czas nieokreslony :). Czyli z tego IP gościu nie wejdzie na cdrinfo, taki szlaban
BD - nie zakładaj bana TOMMYx - nie drapcie sie koty :) |
tzn. z innego komputera wejdzie bez kłopotu, czy tak ?, czy nie jest to blokada np. po nazwie nicka?
|
wnioskując z wyższych odpowiedzi BD jest to BAN na IP, ale pewnie da się zrobic ban na nicka, nie znam sie na tym dobrze :) ale ogolnie BAN = blokada na wejście na strone/ftp itp. itd.
|
Cytat:
zalozmy, ze jestes wpiety do netu np na stalym laczu i masz stale IP jezeli zaloze ban na to IP to nie wejdziesz z niego na forum - zmiana nicka nic tutaj nie da teraz zalozmy, ze jestes wpiety do lana i caly lan na zewnatrz wisi pod jednym IP a w srodku macie niepubliczne IP w takim przypadku ban na to IP jest zablokowaniem wejscia na forum dla WSZYSTKIM z Twojego LANa - rowniez zmiana Nicka nic nie da oczywiscie ban na dynamiczne IP mija sie z celem :) :) |
Cytat:
a jak jest na forum - jeszcze nie wiem i nie chce wiedziec chyba, ze zajdzie taka koniecznosc ... |
BD - wiem o IRC, dlatego napisałem "itp. itd." ;)
"leń patentowany" jestem i tyle :) Pozdrawiam |
Cytat:
aby nie było żadmych niscisłości? BTW a komu on potrzebny? przeceiż sami alles wiemy co wolno a co nie by czasem ne stała się krzywda szefom cdrinfo.pl za nasze gierki słowno-cyferkowe więć reasumując: pytać o krzywe rzeczy wolno ale nie wolno odpowiadac PUBLICZNIE sekwencjami cyferek i literek / ale można na priva or podać linka/ i to by było na tyle bo resztę to sami załatwimy / kultura obowiązuje co nie eliminuje słownictwa uważanego powszechnie za obelżywe o ile jest używane rozważnie i z wyczuciem/ no to narka ps na dziś jezdem myshonek warką strolowany :) |
Cytat:
Brzuszek. Pozdrawiam |
WinXP Pro SP1
Czy zauważyliście jakieś zmiany (pozytywne bądź negatywne) po zainstalowaniu SP1 ?
|
Windows XP boot sector
... czy ktoś juz tego próbował?
Dla wyjaśnienia, zacytuję: :) "Boot sector do zrobienia przy pomocy Nero własnej bootowanej płyty CD z Windowsem XP (i zintegrowania z nią Service Packa 1)." Do ściagnięcia TUTAJ |
Re: Windows XP boot sector
Cytat:
Po prostu czekalem na okazje az bede musial zarzucic instalke od nowa. Zmian to narazie zadnych nie zauwazylem ale glownie to chodzi o te wszystkie poprawki zwiekszajace bezpieczenstwo. Co do drugiego tak. Tak. plyte zintegrowana z xp wypalilem od razu jak sie pokazal service pack do wersji angielskiej.Nie bylo problemu. A po ukazaniu sie wersji polskiej zintegrowalem sp z wersja polska oczywiscie :) . Wszystko prosto,latwo i przyjemnie. :) |
do Radar22
prosze nie publikowac numerkow do XP
|
Już nie róbcie sobie "jaj". Trochę sami poszukajcie - wszędzie tego jest pełno! 8)
|
Cytat:
tylko nie wiem co tutaj daja :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:54. |