![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
pomoc w doborze abonamentu\prepaidu+telefonu
witam. ojcu sie konczy umowa z ideą za 2 tygodnie(optima 30). bylem dzisiaj w idei i mi powiedzieli tak:
teraz jest tylko jedna idea i moge pzrejsc na abonament za 25 lub 50 zł. jesli pozostane u nich to mi dadza 50 minut ale tylko do idei.ale zeby nie bylo tak rozowo,to bez telefonu, tzn jesli chce telefon to moge spbie kupic,ale trace 50 minut do idei.ale te ich telefony w 1 idei to totalna porazka.sa strasznie drogie, prawie taka cena jak na allegro...troche pzresadzaja. moze doradzicie mi co wziac zamiast 1 idei.... teraz pzred swietami operatorzy maja rozne propocje,niestety ostatnio nie mam czasu w ogole hcodzic po salonach ![]() zastanawialem sie tez nad tym zeby zrezygnowc z abonamentu i kupic jakiegos prepaida + telefonik jakis.ale co wybrac?tel raczej nokia-bez bajerow w stylu kolorowego wyswietlacza itp. prosze o pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43592 Mam teraz w Erze abonament za 28 zł i 75 minut z 1s/1s. Dzonię bardzo dużo a płacę grosze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() To w koncu chcesz fon czy nie? az piszesz ze maja same badzieiw a potem ze niezalezy ci na fonie. eh nie kumam takich ludzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|