![]() |
Cytat:
Nie spodziwalam sie takiej odpowiedzi...Ale i tak zrobilo mi sie jakos cieplej ;) Nie bedziemy denerwowac tu forumowiczow naszymi szeptami, bo jeszcze przy wypalaniu plytek, wypala czyms innym...;) |
Cytat:
mnie to nie przeszkadza i nie denerwuje :) czasem milo sie czyta takie rzeczy o jakich piszecie :P tyle mam do powiedznia :jezyk: pozdro |
Cytat:
właśnie otworzyliśmy z Sayuri płatny serwis udostępnijący text naszych rozmów. wystarczy zadzwonić pod nr 0700-ORGAZMO albo wysłać smesa na nr 7-URI i możesz się cieszyć pełnym dostępem do tego, co nie jest dostępne niewybranym...:jupi: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no to niezla mam opinie......... nieuk to ostatnio napewno dobre trafienie ale ignorant ??? w zyciu..... |
już ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że ja dobrze wiem, że ty dobrze wiesz, że dobrze, że mam rację...
|
Cytat:
|
żywnościową
|
Cytat:
|
człowiek. muszę jeść -
zabijam, żeby zjeść. |
Cytat:
|
zastosuj diete żp - żryj polowe - bedziesz musial zaijac tylko co drugie stworzenie - albo zabijac polowicznie
a co do ponetnej s'yuri... fotek swoich nie posiadam zbyt wielu bo zadna blona [oops] fotograficzna nie wytrzymuje blasku mej urody :) a te ktore mam brutalnie znieksztalcaja prawde sa fotki z impez robione cyfrowka - ale przeciez powszechnie wiadomo ze zdjecia z cyfry to 'nie to'... :) ladnie sie wykrecilem? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |