![]() |
Cytat:
Darmowa na Onecie i ani jednego virusa poczta chodzi w obie strony czyżbym miał farta ??? hehehe |
zalezy kto ma cie w skrzynce mailowej
moj adres maja w zasadzie tylko osoby o pewnym poziomie wiedzy komputerowej wiec u nich o wirusa trudno - i ja mam swiety spokoj |
Ilość załączników: 1
w zalaczniku umiescilem cos, co pomoze tym, ktorzy nieswiadomie zlapali tego syfa.
|
A czemu w większości dostaje zwroty mail których nie wysłałem w których pisze ze zawierały wirusa i takie tam? W nadawcy jest moj adres. Oprócz takich maili dostaje te z wirusami. Dziś znowu wywaliłem chyba 20. Poczte odbieram przez www i wirusa w systemie nie mam wiec co jest grane? Na innego konto na tlenie nie otrzymuje takich maili...
|
wiesz, mam dwa konta na tlenie.
a smieci dostaje tylko na to podane w profilu forum cdrinfo :chytry: czyzby zbieg okolicznosci :D |
Cytat:
|
ja mam poczte na WP, od wczoraj nie dostałem żadnego maila, więc chyba dobrze :)
nie rozumiem jednego, tak piszą na onecie: Cytat:
Czy za otwarcie emaila juz sie uwaza samoistne przejście Outlooka do 'skrzynki odbiorczej' i podgląd na 'nowa' wiadomosc? Tego sie nie da przeciez uniknąć, bo jak usunąć maila przed jego zobaczeniem jak ooutlook sam nam da na pogląd. :blee: |
Możesz sobie podgląd wyłączyć w Outlooku. Tylko jak się zorientować, zę to akurat zainferkowany mail?
Mnie tam dzisiaj 2 maile NAV sprawdził i usunął.. Dokładnie z tym virem.. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
W zakładce: widok/układ - możesz to zmienić |
Pewnie już wyczytaliście, że ta wzmożona aktywność wirusowa ma związek z planowanym atakiem SCO na dzień 1 lub 2 lutego (nie pamiętam) To ma być atak typu DoS. Żeby było ciekawiej, to powiem Wam, że wiele osób chce zarazić swój koputer tym wirusem, aby przyczynić się w ten sposób do światowego protestu przeciwko działaniom ww. firmy, która ostatnimi czasy nęka świat wolnego oprogramowania, a linuksa w szeczególności.
http://newsroom.chip.pl/news_84232.html http://newsroom.chip.pl/news_84103.html Miłego dnia |
no dobra, tylko dlaczego musze srednio co 30 minut usuwac 1 maila z tym badziewiem.
pojawila sie wersja B tego wirusa, wiec sofcik, ktory wrzucilem powyzej moze miec problem z wykryciem go. <<-- tutaj -->> jest program, ktory usuwa zarowno wersje mydoom.A, jak i mydoom.B. powodzenia. |
Cytat:
Już nie używam od jakiegoś czasu darmowych kont: jak darmocha - to darmocha. Komercyjne konta mają pełne zabezpieczenie. 8) |
heh kolejne 40 maili do kosza :D Do 12 jakoś wytrzymam
|
a teraz wspaniala wiadomosc:
"W pierwszych dniach lutego spodziewany jest zmasowany atak DoS na serwery SCO oraz Microsoftu. TP S.A. zapowiada blokowanie bez ostrzeżenia adresów IP lub portów klienckich, na których zauważy największą aktywność robaka." :o :blee: to za co ja qrfa bule tyle kasy co miesiac ??? ok. zmniejszam, jesli to taki duzy problem. |
mozna te litery zmniejszyc? - jednak nie jest to az tak anowosc zeby tak walic po oczach
tepsa od dawna blokuje takie ipeki - tak robila przy worm'iw tak robi przy tym syfie - nie wiem czemu - ale niestety tak juz jest |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:02. |