![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Wirusy na gamecopyworld.
Z***322;apa***322;em wirusa na gamecopyworld.com no i oczywi***347;cie automatycznie kilka innych.
A0010224.exe vxgamet1.exe ztool1[1].exe dlh9jkdq5.exe dlh9jkdq1.exe xpupdate.exe Dziwne jest to ,***380;e na takim serwisie siedzi takie badziewie. Poradzi***322;em sobie z wszystkimi (chyba) ale jeden zablokowa***322; mi mened***380;era zada***324; z poziomu administratora.Mam wi***281;c pytanie jak to odblokowa***263; ? Administratorem jestem ja. Wizja reinstalacji systemu mnie za***322;amuje. Naciskam alt+ctrl+del i pojawia si***281; komunikat... Ostatnio zmieniany przez Burt : 05.11.2006 o godz. 03:41 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakich czasów dożyliśmy!!!!!!!!!!!!!!
Tu masz rozwiązanie menadzera masz wyłączonego i trzeba go włączyć: Prosze otworzyc notatnik i wkleic do niego poniższy tekst: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=- [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\system] "DisableTaskMgr"=- Plik - Zapisz jako..., zapisz jako typ: wszystkie pliki, nazwa koniecznie z rozszerzeniem REG np. Fix.reg Potem kliknij weń 2-krotnie i wyraź zgodę na dodanie do Rejestru." Z tego co pamiętam te wirusiki dodają troche jeszcze spyware którego nie każde antywirusy wykrywają -polecam scan spyware doctor lub coś dobrego.pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
Niestety pojawia mi sie komunikat...
Co dalej? Mo***380;e idzie to zrobi***263; z poziomu edytora rejestru? Co powinienem tam wpisa***263;? Mo***380;e 0 Ostatnio zmieniany przez Burt : 05.11.2006 o godz. 16:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpal Regedita i r***281;cznie wprowad***378; zmiany.
![]() |
#5 |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|