Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wisnieski gra rocka :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wisnieski-gra-rocka-d-19343/)

cana 03.04.2003 15:52

Cytat:

Salvad0r napisa***322;(a)

Co za cholerny bufon. Ile trzeba wciagnac zeby takie glupoty publicznie opowiadac? I dlaczego nikt tego nie wycial? :-) [/B]
nic nie trzeba wciągać, wystarczy że maxymalnie sodówa odbije
BTW co to jest ten Wiśniewski? :)
coś mnie omineło przez ciągłe ogladanie cartoon network? :)
pozdro

Salvad0r 03.04.2003 19:48

Cytat:

cana napisa***322;(a)

BTW co to jest ten Wiśniewski? :)

Powtorze sie ale mam swoja definicje tego czlowieka i za kazdym razem gdy ktos pyta - powtarzam ja z radoscia dziecka:

zakolczykowany narkoman z niemal kryminalna przeszloscia, spora czesc dziecinstwa spedzona w poprawczaku w Niemczech. Totalne dno, czlowiek zepsuty moralnie do szpiku kosci, wypromowany przez pewne srodowiska antypolskie w kraju w celu psucia moralnosci mlodemu pokoleniu. Skutecznie robi dzieciom i mlodziezy wode z mozgu, epatujac pseudo-luzackim stylem bycia i ubierania. Jego niby-zdolnosci artystyczne znajduja posluch, zwlaszcza u osob niedojrzalych muzycznie, a co niektore produkcje, takie jak Keine Grenzen, zasluguja na skierowanie sprawy do prokuratury (Wisniewski spiewa tam slowa uzyte przez pewnego dyktatora z lat czterdziestych, dodam ze samo "keine grenzen" to ulubione wyrazenie Hitlera). Taki czlowiek bedacy obecnie idolem dzieciakow w Polsce to zenada. Warto jednak zastanowic sie czy to przypadek ze wlasnie ON jest na topie. Jak juz pisalem - sadze ze to NIE przypadek a celowa robota specjalistow od mas.

To tyle.. mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.

-=KoWaLiK=- 03.04.2003 20:03

Cytat:

mozna sie nie zgodzic ale smiem twierdzic ze racja jest po mojej stronie.
...w tej kwestii ZAWSZE bede po twoje stronie...
...zwykly BUM i WALACH z tego wisniewskiego...

...pozdr...

Laser 03.04.2003 20:11

Ilość załączników: 1
Ekhm - który mocny w photoshopie i przerobi co trzeba ;) / nie mam geby a z teledysku Keine Grenzen Mix nie wezme /

Salvad0r 03.04.2003 20:31

Za to zdjecie masz u mnie piwo :-)

No wypas niemozliwy po prostu ^_^ ^_^ ^_^

Salvad0r 03.04.2003 20:37

A tego to i przerabiac nie potrzeba zbyt mocno...

http://www.snuffx.com/x/galleries/2/dra2474.jpg

-Sid-The-Rat=> 03.04.2003 20:47

ta pani ma ladny biust :) - wyglada na duze B - szkoda ze to render :)

krzpac 03.04.2003 21:04

hmm....

jak ktoś nie lubi czegoś to niech tego nie ogląda nie słucha...

mnie osobiście denerwuje typowo polska zawiść... W Polsce po prostu nie należy robić kariery bowiem jest się wtedy tylko obrażanym...

ich troje rulezzz

-=KoWaLiK=- 03.04.2003 21:05

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
hmm....

jak ktoś nie lubi czegoś to niech tego nie ogląda nie słucha...

mnie osobiście denerwuje typowo polska zawiść... W Polsce po prostu nie należy robić kariery bowiem jest się wtedy tylko obrażanym...

ich troje rulezzz

...sory, kariere to robia ludzie z Idola...
...wisnieski to robi CYRK...

krzpac 03.04.2003 21:09

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
...sory, kariere to robia ludzie z Idola...
...wisnieski to robi CYRK...

według Ciebie robi cyrk według mnie nie...

a ludzie z idola moze i zrobią kariere czego im zycze ale znając polskie realia to bedzie to kariera jednego, moze dwóch sezonów...

Salvad0r 03.04.2003 21:11

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)

a ludzie z idola moze i zrobią kariere czego im zycze ale znając polskie realia to bedzie to kariera jednego, moze dwóch sezonów...

A z Ich Troje to niby jak bylo? Juz sie koncza :-) I dzieki za to.

-=KoWaLiK=- 03.04.2003 21:14

Cytat:

DOBRA NASZA

krzpac 03.04.2003 21:22

Cytat:

Ich troje grają juz bardzo długo nie sezon ani dwa... zas pierwszą płyte wydali w 1997 roku... moze i się konczą, ale nawet teraz inni mogą im zazdroscic sprzedanej ilosci płyt...

Salvad0r 03.04.2003 22:30

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
moze i się konczą, ale nawet teraz inni mogą im zazdroscic sprzedanej ilosci płyt...
Nie moze tylko na pewno. Dosc juz spiewajacego cpuna, za przeproszeniem. Zwykly demoralizator i cymbal. A jezeli dla Ciebie liczy sie ile plyt sprzedal a nie jak i co spiewa to nie mamy o czym rozmawiac. Wybacz ostry ton ale sie zdenerwowalem tym razem. Dlaczego nie piszesz o "zaletach" jego wokalu czy o tym ze praktycznie same covery spiewa? Co mnie obchodzi ile pieniedzy na tym robi? Jest zwyklym wypromowanym palantem i kasiarzem bez klasy. To wlasnie Ci imponuje w nim najbardziej? Czy to ze wachal klej w niemieckim poprawczaku pare lat? Niezla wode z mozgu ludziom robi ta telewizja.. niedlugo pokaza jak rzyga do wanny a ludzie beda chcieli miec to na plakacie.

krzpac 03.04.2003 22:48

Cytat:

Nie moze tylko na pewno. Dosc juz spiewajacego cpuna, za przeproszeniem.
udowodnij mi ze jest cpunem, jeśli nie potrafisz to za przeproszeniem nie kłam...

Cytat:

. A jezeli dla Ciebie liczy sie ile plyt sprzedal a nie jak i co spiewa to nie mamy o czym rozmawiac.
dla mnie ilosc płyt nie jest najwazniejsza, jakby była to bym słuchał zupełnie innej muzyki niz śłucham...

Cytat:

Dlaczego nie piszesz o "zaletach" jego wokalu
a co mam pisać o zaletach, przeciez Wiśniewski nie jest wokalistą, on nigdy siebie nie nazwał piosenkarzem on nazywa siebie artystą...

Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu...

Cytat:

Jest zwyklym wypromowanym palantem i kasiarzem bez klasy.
on się sam wypromował na polskim rynku, nikt mu w tym nie pomógł a nawet wiekszosc polskiej branzy muzyczniej tylko mu utrudniała wejscie na szczyt... on nie miał ludzi dbających o jego wizerunek jak obecne sztuczne gwiazdeczki, które oprócz głosu nie maja takiej charyzmy zeby się móc wybic na polskim rynku...

Cytat:

To wlasnie Ci imponuje w nim najbardziej?
tu nie chodzi o to co mi w nim imponuje bowiem zaden człowiek oprócz Michaela Jordana nie jest wtsanie mi zaimponować... ja tylko go bronie bowiem mnie denerwuje jest bezpodstawne oczernianie...

Cytat:

Czy to ze wachal klej w niemieckim poprawczaku pare lat?
nawet jak wąchał to i co z tego... nalezą mu się brawa za to ze potrafił z tego wyjsc...

Cytat:

Niezla wode z mozgu ludziom robi ta telewizja..
telewizja robi rzeczywiscie wode z mógu bowiem przez wiekszosc was chuligani to *****e... bowiem taki obrz pokazuje wam tv... i według ich wzorca ja tez jestem chuliganem...

[/UOTE]niedlugo pokaza jak rzyga do wanny a ludzie beda chcieli miec to na plakacie. [/QUOTE]

nie bądź smieszny, sam w to nie wierzysz...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13.