Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Nie moze tylko na pewno. Dosc juz spiewajacego cpuna, za przeproszeniem.
|
udowodnij mi ze jest cpunem, jeśli nie potrafisz to za przeproszeniem nie kłam...
Cytat:
. A jezeli dla Ciebie liczy sie ile plyt sprzedal a nie jak i co spiewa to nie mamy o czym rozmawiac.
|
dla mnie ilosc płyt nie jest najwazniejsza, jakby była to bym słuchał zupełnie innej muzyki niz śłucham...
Cytat:
Dlaczego nie piszesz o "zaletach" jego wokalu
|
a co mam pisać o zaletach, przeciez Wiśniewski nie jest wokalistą, on nigdy siebie nie nazwał piosenkarzem on nazywa siebie artystą...
Wiśniewski sam mówi ze nie umie spiewac ze nie ma głosu...
Cytat:
Jest zwyklym wypromowanym palantem i kasiarzem bez klasy.
|
on się sam wypromował na polskim rynku, nikt mu w tym nie pomógł a nawet wiekszosc polskiej branzy muzyczniej tylko mu utrudniała wejscie na szczyt... on nie miał ludzi dbających o jego wizerunek jak obecne sztuczne gwiazdeczki, które oprócz głosu nie maja takiej charyzmy zeby się móc wybic na polskim rynku...
Cytat:
To wlasnie Ci imponuje w nim najbardziej?
|
tu nie chodzi o to co mi w nim imponuje bowiem zaden człowiek oprócz Michaela Jordana nie jest wtsanie mi zaimponować... ja tylko go bronie bowiem mnie denerwuje jest bezpodstawne oczernianie...
Cytat:
Czy to ze wachal klej w niemieckim poprawczaku pare lat?
|
nawet jak wąchał to i co z tego... nalezą mu się brawa za to ze potrafił z tego wyjsc...
Cytat:
Niezla wode z mozgu ludziom robi ta telewizja..
|
telewizja robi rzeczywiscie wode z mógu bowiem przez wiekszosc was chuligani to *****e... bowiem taki obrz pokazuje wam tv... i według ich wzorca ja tez jestem chuliganem...
[/UOTE]niedlugo pokaza jak rzyga do wanny a ludzie beda chcieli miec to na plakacie. [/QUOTE]
nie bądź smieszny, sam w to nie wierzysz...
|