![]() |
Cytat:
PS"" I to bardzo dokładnie przeczytaj ten regulamin :czytaj: , nie ma wyjątków dla nieletnich || 8) "" |
Rowniez serdecznie witam ale jak zawsze musze to dodac: Przeczytaj regulamin ;) :P
|
Cytat:
ja tez umie html, flash, delphi sie ucze, troche php a linuxa już mam od dawna aha no i jeszcze elektronika :P no no ja w Twoim wieku to jeszcze zielony bylem :D |
WELCOME! :jupi:
|
Powiem krótko:
WITAM !!! |
Dziekim wszystkim jeszcze raz i nie przesadzajcie :P, a tak na serio to widac, ze sie rozkrecilem, ale dajcie mi czas na przyzwyczajenie w nowym towarzystwie ;)
|
Ach ta dzisiejsza młodzież jest mądrzejsza niż nie jeden wyjadacz na tym forum:) A tak na seri o to serdecznie witam i miłego użytkowania życzę
|
Cytat:
:o :o :o :o cos czuje ze bedzie mozna sie od Ciebie sporo dowiedzieć;) |
Ja tez Cie witam na forum :)
|
ZbigNieff zaczalem od 10 roku zycia i wiele umiem, np. html, flash, php, delphi, a teraz testuje linuksy, wsyzstkie dystrybucje po kolei :P.
pozdro ;) ps - grafik ze mnie tez nie slaby ;] |
Ja rowniez witam Cie goraco!! Dobrze ze zaczales od 12 roku zycia
gwarantuje ci ze nauczysz sie wiele!! A moze i nas nauczysz czegos nowego!! ;p |
A mozna poprosic adminow o "szybka odpowiedz" w sensie takim okienku, na dole kazdego tematu, zeby szybko odpowiadac... bo nie chce mi sie zawsze wchodzic do "odpowiedz" itd. ;].
pozdro ;) ps - thx, za bardzo szybko reakcje ;] |
witamy - chlebem i solą :3msie:
3maj sie :D :D |
:papa: WITAJ PRZYBYSZU ...;)
i życzę miłego korzystania z Forum...jak najbardziej najlepszego w sieci...:) :) :) |
Matko Boska, człowiek urodzony w latach 90-tych :-o dla mnie to inna galaktyka, witaj chłopcze na fajnym Forum :3msie: :glaszcze:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |