![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2005
![]() |
Wiwa hd-138 dvd stacjonarne
kumpel chce kupić tą wiwę i teraz pytanie do Was jak z odczytem dvd+r i dvd-r czy czyta płytki nagrane z predkością x12.Sam spotkałem się z osobami które miały problemy z płytkami nagranymi z wiekszą predkością.Za wszystkie uwagi odnośnie tegoż dvd z góry dzięki.Pozdrowionka
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balbym sie to brac ze wzgledu na jakosc czesci z jakich jest podobno wykonany. Polecam Mante Emperor 2/Prince!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
60 zł to chyba nie taka duża różnica... Kwestia odmówienia sobie 2 porządniejszych flaszek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Lepiej kupić Manta Emperor2 lub Prince ...czyta wszystko, czyta wszelki format napsów, częste aktualizacje firmware.
wiecej ...http://www.cesarz.glt.pl/
![]() |
#7 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
i nie mow, ze w qpelu malo filmow wychodzi, bo mialem duzo takich, ktore na kiss'ie mi nie szly - na szczescie przy xbox'ie nie ma jakichkolwiek problemow, a w wypadku wyjscia nowego kodeka wystarczy... dograc nowe (wrzucic z plytki lub przez siec) - ponadto teraz na neo 6mbit trailery w najlepszej jakosci oglada sie bez jakiegokolwiek zaciecia ![]() ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() panowie, kolega się pyta o tani sprzęt a ja się przyłączam do pytania. ![]() a jeśli chodzi o jakieś płyty co po nagraniu 12x nie chodzą na stacjonarkach to jest takich większość. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.09.2005 o godz. 23:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Emperor wcale nie jest taki super - mam i wiem.
1.głośny 2.czasem gubi linijkę napisów 3.nie odtwarza xvid qpel 4.nie widać wyświetlacza 5.nie odtwarza rmvb 6.brak panscan dla divx/xvid 7.wcale nie czyta wszystkich płyt - ponadto ma odbicia - raz czyta a raz nie ![]() a wiwa to prawie to samo. Co do zalet - to jednak sporo formatów czyta, częste uaktualnienia, mało prądu pobiera (w porównaniu z kompem ![]() co do xboxa to pochwalcie się ile xbox żre prądu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ed masz wybor - xbox - i dziala Ci WSZYSTKO manta - nie dziala Ci polowa rzeczy (i inne wady, ktore zreszta wypisal ktos wyzej - i to posiadacz!), ale masz tanio niestety, nie ma lepszego odtwarzacza niz XBOX - przekonalem sie o tym na wlasnej skorze testujac (kupujac) Bellwooda, KiSS DP-450 i hitekera, do tego testy wiwy i manty u znajomych.. jesli znasz cos lepszego niz wspomniany "Kloc X" - napisz prosze..., sam zas czekam na X360 - dochodzi tuner ![]() pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 27.09.2005 o godz. 22:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
można też postawić komputer blisko telewizora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
nie porównuj XboX`a z Mantą czy innym odtwarzaczem tej klasy...bo to śmieszne. Komu zależy na obsłudze qpel/gmc niech kupi DVD z chipem Zoran Vaddis zastosowany między innymi w DVD Cyberhome 462,Yamada DVX-6500X,EasyTouch ET-600 i Samsungi lub MTK (nie obsługuje gmc) zastosowany w DVD Koda,Yamada DVX-6600/6700,Yakumo. Procesory ESS Vibratto (DVD Manta,Bellwood,Wiwa,Yamada DVX-5520/6000,Xoro) czy Sigma (DVD Kiss) nie obsługują qpel jak i gmc.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 28.09.2005 o godz. 10:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
co nie zmienia faktu, ze na dzien dzisiejszy nie ma lepszego odtwarzacz Divx, XviD, RMVB itp.
Dodam, ze troche ponad rok temu (jakies pol roku przed kupnem xbox'a) kupowalem KiSS DP-450 za 999zl - xbox jest o wiele tanszy! teraz juz mozna chyba za ~750zl kupic.., a chodzi wszystko kiedy chcesz i gdzie chcesz ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam cyberhoma 462 i moge go uznac za ideal, tyle tylko ze nie dopracowany soft wywali mi czasem jakis z fimow, a do tej pory duzo ogladalem i moge powiedziec ze jestem nawet zadowolony z odtwarzacza
Xbox to jest ciekawe rozwiazanie, ale taniej mnie wyjdzie przyniesc kompa postawic przed telewizorem podlaczyc i ogladac, tylko ze ja cenie sobie cisze /komp za bardzo halasuje/, szczegolnie w nocy, kiedy ogladam i slucham jakies videoklipy z muzyka chill out na dobranoc
![]() |
|
|