![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XBOX tez niestety jest z glosny - zwlaszcza jego naped...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Xbox to zwykły komputer tylko z niewymienialnymi podzespołami więc bardzo proszę nie pisać o jego przewadze nad kompem - bo to nie jest urządzenie takie jak odtwarzacz typu manta itp.(220zł<<750zł) Ja tam od xboxa wolę laptopa
- łatwo podpiąć do tv a w razie czego ekran lcd, pełna możliwość konfiguracji kodeków, skalowanie obrazu, kilka odtwarzaczy, pilot, karta telewizyjna, nagrywanie tv, napęd dvd, mały pobór prądu, cichy i prosty w obsłudze.Temat został założony aby doradzić TANIE ODTWARZACZE DVD, a ani Xpudło Mikrosyfu, ani Komp do tanich nie należą. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2005
![]() |
Cytat:
jeszcze mi sie nie zdażyło abym miał z nim jakichkolwiek problemów.Większośc filmów nagrywam z prędkością x12 i jeszce mnie nie zawiodł bez wyjątku cz to + czy -.Kumplowi również zaproponowałem panasa jakiegoś ale woli coś tańszego dlatego pytam o tą wiwę.dzieki z góry za wszystkie podpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
wiwa 138 nie posiada analogowych wyjść dźwięku 5.1 (tylko stereo...) czyli jeśli chcesz 5.1 potrzebujesz zewn. amplituner.
Sam jestem użytkownikiem Princa Manty i jak za wyłożone na niego pieniążki spisuje się rewelacyjnie - w tej chwili nie widze konkurenta dla sprzętu Manty w podobnym przedziale cenowym. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Posiadam Wiwe 238 .
Moje zaskoczenie (bardzo pozytywne) : przesyłanie po wyjściu cyfrowym dźwięku DTS Audio do AV. Tutaj moje pytanie do posiadaczy Mant i innych "stacjonarek" : Czy Manta (Prince,Emperor) potrafi przesłac do amplitunera cyfrowo dźwięk DTS Audio ? . Z góry dziękuje za odpowiedzi . |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guru
![]() ![]() |
przesyła dts na wyjście cyfrowe, potrzebuje zewn. dekodera dts - amplitunera z takim dekoderem.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Zatem format DTS CD (format wielokanałowego dźwięku nagranego na "zwykłej" płycie CD) mamy potwierdzony .
PS. Oczywiście chodziło mi o DVD+amplituner z DTS-em . Wracając do tematu .Na rynku zagościł bardzo ciekawy odtwarzacz stacjonarny o nazwie "Korr" (ze stajni Belwood) . Nowy procesor umożliwia odczyt plików DivX oraz Xvid "potraktowanych" funkcją GMC i QPEL .Do tej pory żaden z tanich odtwarzaczy nie potrafił sobie z tym poradzić . Jak każdy tego typu produkt posiada wielce dyskusyjny wygląd i taki samą jakość techniczną .Cena ok. 220zł . |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
Procesor MediaTek nowością nie jest, jego wadą są ograniczenia w regulacji czcionką. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja dzis pobawie sie w archeologa
![]() w carrefourzei tesco jest wiwa hd-138 tylko nie wiem czy "B" za 149pln czy warto, bo czytalem w nwcie rozne opinie - jedni sobie chwala inni narzekaja ? dzieki za info |
|
|
|
|
|
#26 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Ja ma Bellwooda i go sobie chwalę za jakość wykonania, suoer dzwięk i pobraz. Co z tego, że nie czyta qpela. Najlepsze jest to, że w dyskoncie Biedronka były w ubiegłym tygodniu sprzęty marki Electric&Co po 149 zeta. Mój kupmel to kupił dzieciakowi do bajek i o zgrozo czyta niemalże wszystko (nie testowalem u niego qpela) i napisy bierze we wszystkich możliwych formatach. Więc po co przepłacać. Aha i toto ma 2 lata gwarancji !!!
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat: