![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2005
![]() |
Wkurzające pliki!!
Na wstępnie napisze że używam Windowsa XP SP 2
Od pewnego czasu zawsze gdy włanczam kompa pokazuje mi się skanowanie dysku d:\ prawie zawsze to anuluje, bo nie chce mi się czekać... Kilka razy już postanowiałem sobie że w końcu nie anuluje skanowania... Pierwszy raz wytzrymałem 30 min, drugi 60 min i zawsze anulowałem... Dziś czekałem z 2 h jak nie więcej i dalej skanowało więc anulowałem... No i tak patrząc gdzie występują błedy zuważyłem że kupe błedów jest w plikach na d:\recycled... Zawsze myślałem że to jest folder koszu, więc opróżniłem kosz z poziomu pulpitu, ale to nic nie dało dalej były te błędy... Więc weszłem na d:\recycled\... Zaczyłem wszytskie znajdujące się tam pliki (było ich około 377) i klikłem usuń... Ale coż na ich miejsce powjawiły się następne 377 podobnych plików, tylko że z innymi numeram tz na początku było 1-377 w miare usuwanie doszłem do 10000... Zaczęło mnie to wkurzać, więc pisze tu ponieważ mam nadzieje że mi ktoś pomoże... Z góry serdeczne dzięki... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
format c:
format d: format a: (dla pewnosci) ![]()
![]() |
#3 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Kiedys tez mialem problem z koszem (pliki nie chcialy sie usuwac). Pomogl tylko format C.
EDIT: NeoFighter mnie wyprzedzil ![]() Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 10.02.2006 o godz. 22:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Może najpierw adaware i spyboot?
![]() |
#5 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Poszukaj czegos w stylu nthide.dll / ntfshide.dll na swoim dysku
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Co do formata to dziś zrobiłem c:
A co do spybota to przed chwilą zainstalowałem i program antywirusowy Avasta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Więc nadal czekam na pomoc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
uzyj programu F-Secure Internet Security 2006
jest najlepszy w swoim rodzaju (ma antywira, atyspyware i pare innych rzeczy) sprawdza pliki w czasie rzeczywistym, wiec jezeli tylko masz jakiegos robaka, ktory Ci swintuszy, to F-Secure wykryje go podczas rutynowego sprawdzania dyskow lub podczas, gdy ten sie uaktywni
![]() |
|
|