Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.01.2005, 18:23   #1
Zielona
Bywalec

Data rejestracji: 21.02.2004
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Jak mam odratować uszkodzony plik? dziwny komunikat...

Mam taki drobny problemik. Nie mogę przenieść pliku mpg na dysk ani odwtorzyć go z płytki. Prawdopodobnie płyta została źle nagrana. Kombinowałam z programami CDCheck i ISOBuster. Ale jak udało mi się zreperować uszkodzony plik i otworzyłam go to wyskoczył mi taki komunikat jak na dołączonym obrazku. Co mam zrobić żeby odratować ten plik? Płyta nie jest uszkodzona fizycznie ani nie jest mocno porysowana. Mam użyć do tego innych programów? Mój sprzęt to LITE-ON DVDRW SOHW-832S. Z góry dzięks za pomoc
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-blad.jpg  
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.01.2005, 19:21   #2
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
odczytaj to w virtualdubie, pokaże pewnie kilka błędów,
potem zapisz bez rekompresji audio/video i powinno być po sprawie,
ewentualnie gdyby film się zawieszał to skompresuje ponownie w DivX/XviD (niesety będzie strata na jakości)
Stary 16.01.2005, 19:22   #3
Pierwszy
Guru

Data rejestracji: 26.09.2002
Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a co "mówi" gspot?
możesz spróbować bad copy pro to odzyskać
Stary 19.01.2005, 08:18   #4
Zielona
Bywalec

Data rejestracji: 21.02.2004
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam Bad Copy Pro z netu. Problem w tym, że wymaga on kodu rejestracyjnego. Nie mam go więc nie mogę nic zrobić. Nie jestem w domu więc nie mogę sprawdzić co mówi gspot. Może uda mi się zdobyć ten virtualdubie. A gdzie go mogę szukać? Jak wrócę do domu to sprawdzę jeszcze raz info, które pojawia się przy włączeniu tego pliku.
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2005, 09:02   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jesli nie mozesz skopiowc pliku z plytki na hdd (ak zrozumialem twoje drugie zdanie z pierwszego postu) to znaczy ze masz wysoki poziom bledow na plycie (albo ryse), wiec tylko naped z lepsza korekcja pomoze
co do badcopy - sprubuj, moze uda mu sie odczytac te fragmenty albo wypelni je (jest szansa ze mimo to da sie plik potem odczytac), jednak z numerkiem na forum ci nie pomozemy - szukajcie a znajdziecie, jednak warez nie tu
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: