![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
![]()
Mam taki drobny problemik. Nie mogę przenieść pliku mpg na dysk ani odwtorzyć go z płytki. Prawdopodobnie płyta została źle nagrana. Kombinowałam z programami CDCheck i ISOBuster. Ale jak udało mi się zreperować uszkodzony plik i otworzyłam go to wyskoczył mi taki komunikat jak na dołączonym obrazku. Co mam zrobić żeby odratować ten plik? Płyta nie jest uszkodzona fizycznie ani nie jest mocno porysowana. Mam użyć do tego innych programów? Mój sprzęt to LITE-ON DVDRW SOHW-832S. Z góry dzięks za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odczytaj to w virtualdubie, pokaże pewnie kilka błędów,
potem zapisz bez rekompresji audio/video i powinno być po sprawie, ewentualnie gdyby film się zawieszał to skompresuje ponownie w DivX/XviD (niesety będzie strata na jakości)
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
a co "mówi" gspot?
możesz spróbować bad copy pro to odzyskać |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Mam Bad Copy Pro z netu. Problem w tym, że wymaga on kodu rejestracyjnego. Nie mam go więc nie mogę nic zrobić. Nie jestem w domu więc nie mogę sprawdzić co mówi gspot. Może uda mi się zdobyć ten virtualdubie. A gdzie go mogę szukać? Jak wrócę do domu to sprawdzę jeszcze raz info, które pojawia się przy włączeniu tego pliku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli nie mozesz skopiowc pliku z plytki na hdd (ak zrozumialem twoje drugie zdanie z pierwszego postu) to znaczy ze masz wysoki poziom bledow na plycie (albo ryse), wiec tylko naped z lepsza korekcja pomoze
co do badcopy - sprubuj, moze uda mu sie odczytac te fragmenty albo wypelni je (jest szansa ze mimo to da sie plik potem odczytac), jednak z numerkiem na forum ci nie pomozemy - szukajcie a znajdziecie, jednak warez nie tu |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|