![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Worms 3D ?!
Wiatm. Nie moge grać w Worms 3D w Wormnecie. Widze normalnie gry jakie są. Widze ludzi gadam z nimi, ale jak chce sie połączyć do jakejś drużyny np. Humman 1 to czekam i wyskakuje mi (za każdym razem) Plase chect your Internet connect!. Ale jestem połączony z netem !
MAM NEO+ jestem w Lanie.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 06.11.2003 o godz. 08:08 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Moze działa zabezpieczenie przez piratami?
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
a czy pod czas instalacji wklepujesz jakiegoś seriala !? Pamiętam za starych dobrych czasów diablo2... tam, żeby zagrać na battlenecie to każdy musiał mieć unikatowy numerek... jednym słowem nie mogło być dwóch takich co miała taki sam numerek.
![]() |
#4 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Nie nie trzeba numerku rzadnego wklepywać.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|