Cytat:
Napisany przez zene_k
OK, jeszcze coś napiszę.
Zwolennicy PISa, przecież pisałem żeby nie odpowiadać, bo mam Wasze odpowiedzi gdzieś...
Wniosek: rozumu też Wam brakuje.
Apropos innego wątku, ja Magister jestem, taki z wykształcenia...
Banem za obrazę kogoś się nie przejmę.
Kiedyś to forum było wspaniałe i wspaniałych miało użytkowników, teraz to jak tu czasami "wpadnę", to po lekturze przeważnie  mi się chce.
Można by rzec, że poziom sięgnął dna, ale dno ktoś pod.ierdolił i dalej jest jazda w dół.
Nic, tylko pogratulować.
Uwaga o użytkowniach nie dotyczy wszystkich i wiem, że Ci których to nie dotyczy się domyślą.  
|
Trochę masz rację. Choć to samo dzieje się w ogóle w szeroko pojętym dyskursie społecznym. W mediach, w społecznościach lokalnych, nawet wśród znajomych. Porobiło się coś smutnego w społeczeństwie, ot co.
Przynajmniej nie jesteśmy sztuczni

Taki Pali to już czasem w ogóle nie jest sztuczny

Co oczywiście wcale nie znaczy, że to wszystko popieram - rzecz jasna wolałbym, żeby było wręcz odwrotnie.
Wybacz, ale też nie jesteś tu nieskazitelny. Nie trzeba daleko szukać, sam to napisałeś:
Cytat:
Zwolennicy PISa, przecież pisałem żeby nie odpowiadać, bo mam Wasze odpowiedzi gdzieś...
Wniosek: rozumu też Wam brakuje.
|
Po pierwsze czy powinieneś coś komuś mówić, stawiać - niech będzie że nawet retoryczne - pytania, skoro nie chcesz usłyszeć odpowiedzi? Każdy ma prawo do repliki, nazwijmy to - obrony. Jeśli nie ma odpowiadać, to nie powinien być atakowany. No i po drugie - skoro już ktoś odpowiedział, z nienawiścią rzucasz obrazę mówiąc o braku rozumu. Przecież robisz dokładnie to samo, co zarzucasz innym...