![]() |
Cytat:
narazie max co wyciagnalem na laczu to bylo 0,5mb/s, a jak stawialem serwer ET dla forumowiczow to gralo nas 16-stu z pingami 80-120 wiec lacze jest raczej gicior.... zrob tak na neostradzie a problem jest i przegladarka i progsami, na moim i na cudzym kompie, moja i nie moja skrzynka, moj, nie moj system itd. |
Cytat:
ja spamu nie dostaje chyba ,że od wp:) zreszta jak ktos mi podpadnie dodaje go do czarnej listy i z głowy ich nie można aha może nie mam problemów bo przegladam ją przez przeglądarke |
maj3 - juz Ci rozwijam - poczta wp - cos co generalnie nie dziala... na wp odbieralem wiecej spamu niz nba 3 pozostalych skrzykach laczenie to 1), po drugie ona dziala okazyjcie... czytaj nie wiem czy 50%
prob odebrania poczty konczy sie powodzeniem bo "serwer nie odpowida" "timeout" itd.... pisalem juz tony maili to wp a oni cos tam niby zmienili ale dalej tak samo, wiekszosc znajmomych ma podobne problemy z ta poczta kolejna rzecz - webpark - strony na wp, dzialaja tak samo ja poczta, czasami sie otworza, czasami nie i nie bede sie rozpisywal o innych rzeczach ale dla mnie marka wp jest skonczona marka |
Cytat:
ja mam tam pocztę od kilku lat i zero problemów a na dodatek jest darmo tak więc o co chodzi??? |
poczta na wp? porazka :D
a sama strona - troche kanciata, na pewno przejzysta, choc faktycznie nie wyroznia sie pozytywnie, ale negatywnie ta nie :) mam w miare swiezy poglad bo generalnie nie zagladam na ten potral zbyt czesto |
Cytat:
about :blank a taka opcja jest chyba w każdej |
Cytat:
edit: Właściwie masz rację. Jest mniej paskudna, niż była poprzednio. :) |
poczta na wp jeszcze niedawno była lekkim lolem - ile teraz jest tam limitu na wejściu/wyjściu? tlen ma 20mb...
a portal.. nowoczesny i estetyczny, co nie znaczy, że chcę na niego patrzeć - portale dla mnie to dawno przeżytek - wiadomosci.gazeta.pl do codziennej dawki horrorów, resztę załatwia rss a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE - reszta ma po uruchomieniu przeglądarki strony z poprzedniego dnia... lepszy to patent niż jakakolwiek strona startowa google stroną startową? po co? nie lepiej w pasku adresu wpisać 'g coś-czego-szukam' i nacisnąć enter? |
Cytat:
|
Cytat:
ehh Patrix mi sie podoba, zreszta zawsze WP jako portal i poczta jest dla mnie numer 1. :> |
Google.pl na startowej ze względu na prędkość ładowania :)
Chociaż wp i onet też uruchamiają się w sekunde :) |
ja chyba naleze do ludzi ktorzy nie lubia zmian :P stronka startowa to juz od paru ladnych lat onet !! i jak ostatnio zmienili rozmieszczenie na stronie to myslalem ze sie zaplacze bo nie mogem znalezc scrabbli :PP co do wp wczesniejsza wersja mi sie bardziej podobala !!
|
only google.pl :D
A startowej nie posiadam :) |
ja podobnie jak niektorzy...nie uzywam wp.pl jako startowej. Google.pl to podstawa, ktorej sie trzymam od dawna...
Swoja droga...mi sie podoba :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |