Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [wp.pl] - kitowa zmiana :(( (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wp-pl-kitowa-zmiana-47699/)

Predi 06.02.2005 13:46

Cytat:

Napisany przez maj3
to z tego wniosek, że masz kijowe łacze
ja spamu nie dostaje chyba ,że od wp:) zreszta jak ktos mi podpadnie dodaje go do czarnej listy i z głowy ich nie można
aha może nie mam problemów bo przegladam ją przez przeglądarke

hehe i tu sie mylisz :P
narazie max co wyciagnalem na laczu to bylo 0,5mb/s, a jak stawialem serwer ET dla forumowiczow to gralo nas 16-stu z pingami 80-120 wiec lacze jest raczej gicior.... zrob tak na neostradzie

a problem jest i przegladarka i progsami, na moim i na cudzym kompie, moja i nie moja skrzynka, moj, nie moj system itd.

maj3 06.02.2005 13:42

Cytat:

Napisany przez Predi
maj3 - juz Ci rozwijam - poczta wp - cos co generalnie nie dziala... na wp odbieralem wiecej spamu niz nba 3 pozostalych skrzykach laczenie to 1), po drugie ona dziala okazyjcie... czytaj nie wiem czy 50%

prob odebrania poczty konczy sie powodzeniem bo "serwer nie odpowida" "timeout" itd.... pisalem juz tony maili to wp a oni cos tam niby zmienili ale dalej tak samo, wiekszosc znajmomych ma podobne problemy z ta poczta

kolejna rzecz - webpark - strony na wp, dzialaja tak samo ja poczta, czasami sie otworza, czasami nie

i nie bede sie rozpisywal o innych rzeczach ale dla mnie marka wp jest skonczona marka

to z tego wniosek, że masz kijowe łacze
ja spamu nie dostaje chyba ,że od wp:) zreszta jak ktos mi podpadnie dodaje go do czarnej listy i z głowy ich nie można
aha może nie mam problemów bo przegladam ją przez przeglądarke

Predi 06.02.2005 13:35

maj3 - juz Ci rozwijam - poczta wp - cos co generalnie nie dziala... na wp odbieralem wiecej spamu niz nba 3 pozostalych skrzykach laczenie to 1), po drugie ona dziala okazyjcie... czytaj nie wiem czy 50%

prob odebrania poczty konczy sie powodzeniem bo "serwer nie odpowida" "timeout" itd.... pisalem juz tony maili to wp a oni cos tam niby zmienili ale dalej tak samo, wiekszosc znajmomych ma podobne problemy z ta poczta

kolejna rzecz - webpark - strony na wp, dzialaja tak samo ja poczta, czasami sie otworza, czasami nie

i nie bede sie rozpisywal o innych rzeczach ale dla mnie marka wp jest skonczona marka

maj3 06.02.2005 13:23

Cytat:

Napisany przez nimal
poczta na wp? porazka :D
a sama strona - troche kanciata, na pewno przejzysta, choc faktycznie nie wyroznia sie pozytywnie, ale negatywnie ta nie :) mam w miare swiezy poglad bo generalnie nie zagladam na ten potral zbyt czesto

a mogłbyś rozwinąć czemu???
ja mam tam pocztę od kilku lat i zero problemów
a na dodatek jest darmo tak więc o co chodzi???

nimal 06.02.2005 12:58

poczta na wp? porazka :D
a sama strona - troche kanciata, na pewno przejzysta, choc faktycznie nie wyroznia sie pozytywnie, ale negatywnie ta nie :) mam w miare swiezy poglad bo generalnie nie zagladam na ten potral zbyt czesto

maj3 06.02.2005 12:49

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
poczta na wp jeszcze niedawno była lekkim lolem - ile teraz jest tam limitu na wejściu/wyjściu? tlen ma 20mb...

a portal.. nowoczesny i estetyczny, co nie znaczy, że chcę na niego patrzeć - portale dla mnie to dawno przeżytek - wiadomosci.gazeta.pl do codziennej dawki horrorów, resztę załatwia rss

a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE - reszta ma po uruchomieniu przeglądarki strony z poprzedniego dnia... lepszy to patent niż jakakolwiek strona startowa

google stroną startową? po co? nie lepiej w pasku adresu wpisać 'g coś-czego-szukam' i nacisnąć enter?

co ty ze stroną startowa jakąkolwiek miałem/mam przegladarke zawsze mam ustawione pusta czyli
about :blank

a taka opcja jest chyba w każdej

rycho 06.02.2005 12:46

Cytat:

Napisany przez maj3
jest "jutro" i nadal mi się podoba8 )

...bo się jeszcze nie dobudziłeś :)

edit: Właściwie masz rację.
Jest mniej paskudna, niż była poprzednio. :)

-Sid-The-Rat=> 06.02.2005 12:44

poczta na wp jeszcze niedawno była lekkim lolem - ile teraz jest tam limitu na wejściu/wyjściu? tlen ma 20mb...

a portal.. nowoczesny i estetyczny, co nie znaczy, że chcę na niego patrzeć - portale dla mnie to dawno przeżytek - wiadomosci.gazeta.pl do codziennej dawki horrorów, resztę załatwia rss

a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE - reszta ma po uruchomieniu przeglądarki strony z poprzedniego dnia... lepszy to patent niż jakakolwiek strona startowa

google stroną startową? po co? nie lepiej w pasku adresu wpisać 'g coś-czego-szukam' i nacisnąć enter?

maj3 06.02.2005 12:42

Cytat:

Napisany przez rycho
Bo niewyspany dziś jesteś.
Jutro będzie inaczej. ;)

jest "jutro" i nadal mi się podoba8 )

CIAPEK 06.02.2005 12:37

Cytat:

Napisany przez Patrix
czas zmienić strone startową...
żałośnie to wygląda, coś 'ala' onet blee :\

ze względu na wygląd czas zmienić strone?
ehh Patrix

mi sie podoba, zreszta zawsze WP jako portal i poczta jest dla mnie numer 1. :>

kodziu 06.02.2005 12:36

Google.pl na startowej ze względu na prędkość ładowania :)

Chociaż wp i onet też uruchamiają się w sekunde :)

mello 06.02.2005 09:14

ja chyba naleze do ludzi ktorzy nie lubia zmian :P stronka startowa to juz od paru ladnych lat onet !! i jak ostatnio zmienili rozmieszczenie na stronie to myslalem ze sie zaplacze bo nie mogem znalezc scrabbli :PP co do wp wczesniejsza wersja mi sie bardziej podobala !!

gallus 06.02.2005 00:16

only google.pl :D
A startowej nie posiadam :)

Kasprzak 06.02.2005 00:12

ja podobnie jak niektorzy...nie uzywam wp.pl jako startowej. Google.pl to podstawa, ktorej sie trzymam od dawna...
Swoja droga...mi sie podoba :)

Predi 05.02.2005 22:13

Cytat:

Napisany przez luminat
poprzedni chyba był od 1999r jesli nie od samego poczatku istnienia wp

na 99% od samiutkiego poczatku ;) ale to nic nie znaczy.... byl fajny, kojarzyl sie itd. w sumie ja tylko czytam newsy na wp bo to gowno sie nie nadaje do niczego innego wiec teraz mam zmiane na lepsze bo sa fajniej poukladane ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44.