![]() |
Moze na nowej wersji strony to zamiescisz, bo teraz tego nie ma... Napisz o swoim dziadku. Masz pełno ciekawych zdjec, ale nie piszesz gdzie i z kim walczyl (bo wiadomo przeciw komu), na jakim sprzecie. Jesli dodasz do tego zdjecia, to efekt bedzie super. I daj przycisk do tej podstrony w widocznym miejscu.
Moge pomoc w ten sposob, ze jesli znajde jakies gierki abandonware o czolgach to podesle Ci je ewentualnie link do nich. Pomoglbym wiecej, ale jak pisalem nie bardzo znam sie na czolgach... Czekam na nowa wersje strony :spoko: |
No ładie ! dlaczego nikt nie napisał że przycisków (buttons) nie było widać pod IE i nietylko ?
Może dlatego że nie było widać ? ! ! ! Vizzard dzięki ! Już poprawiłem ! Chyba jest OK ? |
Cytat:
|
Chodziło mi o klikanie.
|
Cytat:
Od 1997 do 2000 licznik zarejestrował ponad 500,000 odsłon , co ja na tamte czasy było przyzwoitym wynikiem. Teraz bardziej mi chodzi o wypromowanie strony na nowo, bo w zasadzie to przez 2 lata nie było jej w sieci. Dzięki wszystkim za klikanie na toplistach, notowania wzrosły :) Wiem że tutaj entuzjastów broni pancernej nie jest za wiele, ale graczy to chyba nie brakuje ? I może ktoś chciałby się udzielić w tym temacie ? A pisać jest o czym, począwszy od "Arnhem" na ZX Spectrum (pamięta to ktoś?) . Tak się jeszcze zastanawiam nad działem "Humor pancerny i nie tylko" lub coś w tym stylu, może jest ktoś zainteresowany poprowadzeniem takiego działu ? Bo ja nie wydolę :) Zaglądajcie na moją stronkę, wszelkie sugestie i porady mile widziane , zwłaszcza od osób młodych. |
Licznik nakręcony:D
|
zaraz poklikam :)
|
Już poklikałem :D
:piwo: |
Klikanie wykonane :)
|
Poklikane!
Powodzenia! :spoko: edit: Nie wytrzymałem, znowu kliknąłem. :piwo: :) |
Ja już poklikałem :D
|
brawo dla Czołgisty za wytrwałość. ja oglądam powoli tą stronę od rana. zaraz poklikam :)
jus nie seplenie |
Czolgisto!!!
Wspieram cie - jako pacyfista - moranie. |
Pyklykałem :)
Powodzenia :spoko: |
takze klikanko :mruga:
|
Ja równiez poklikalem na top listy...:D Powodzenia nad rozbudowa stronki :piwo: :piwo:
|
Pomogłem jak mogłem.
Nawet mi się zrymowało. :) |
Przeleciałem Toplisty :P
|
Cytat:
ale ostatnio tylko w lataniu precyzjnym, walki mnie juz nudza :cool: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
a ja sobie tez kliknalem tu i owdzie ;)
|
Kliknalem we wszystkie TopListy ;) :piwo:
|
Poklikałem. :) Strona bardzo fajna mimo, ze o czolgach wiem tylko tyle za maja lufy i gasienice.
Malutka propozycja...moza by tak w ramach pomocy koledze czolgiscie przykleic na chwilke ten topic, jest wtedy szansa ze wiecej ludzi go zobaczy. Badz co badz na stronie czolgisty jest link do CDRinfo. @siwy_mw Grasz moze w WarBirds? |
Cytat:
|
kurde - bałem się ,że strzeli - ale kliknąłem, chociaż jestem pokojowo nastawiony do bliźnich iś wiata
|
Pancerniakow to tu pewnie nie znajdziesz, ale z klikaczami nie powinno byc problemu ;)
|
Dołączyłem się Pozdrawiam i życzę powodzenia
|
Cytat:
|
Na czołgach się wprawdzie nie znam, ale wszystkie toplisty poklikałem :) Powodzenia
|
zrobilem co moglem
pozdrawiam |
Wsparcie dla Czołgisty
Od kilku dni pracuję nad reaktywacją mojego zaniedbanego od 4 lat serwisu, który powstał w 1997 r. i kupę pracy w niego włożyłem. Zresztą kto ma jakąś stronę i przyglądnie się temu co udało mi się zrobić to wie ile czasu to zajeło.
A teraz apel do wszystkich Forumowiczów i osób tylko przeglądających Jak ktoś się interesuje tematami które są na mojej stronie , ma czas i chęci to zapraszam do wspólpracy ! Szczególnie dział "Strefa Gier" i "Nowinki Pancerne" ! Generalnie każde wsparcie potrzebne, nawet wejście na stronę i klikanie w TOP LISTY. A jak ktoś się chce przyłączyć by wybudować najlepszy servis w tym temacie to serdecznie zapraszam . Jak ktoś cokolwiek ma do zaoferowania by pomóc mojemu servisowi to proszę na priv lub e-mail : mtdraw@wp.pl Adres strony mam w podpisie , ale powtóżę : http://mtg.domek.org Dajcie jakieś wsparcie ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:25. |