![]() |
Portal odwiedzam kilka lat, jeszcze kompa nie miałem, korzystałem z kompa mojego brata, forum zacząłem przeglądać jakieś 2 lata temu, nieco później się zarejestrowałem, zaś pisać zacząłem, gdy kupiłem laptopa z beznadziejną nagrywarką. :|
Spodobało mi się tu bardzo, atmosfera jest znakomita, więc wsiąkłem, a nawet się uzależniłem. :D |
Jako gosc pisywalem od 2000 do 2001 a pozniej sie zarejestrowalem, bo goscie juz nie mogli zakladac ani dopisywac do topicow, forum ewoluowalo :) oczywiscie przybylem tutaj w zwiazku z moim starym phiplipsem CD-RW zapis 2x ! Jakie to stare czasy! :)
|
sie kupilo nagrywarke, chcialo sie wiedziec jak pira... eee... robic kopie zapasowe ;)
potem ok 2 lata sobie poczytywalem... po 2 latach zaczalem sie odzywac i tak juz mi zostalo :D |
to ja jeszcze nie pisałem w tym topicu???
googlarka mi wywalała i wywalała jak się chciałem dowiedzieć o cokolwiek, wiec zacząłem też tworzyć ^_^ :P |
Witam !
Temat ten jest jakby stworzony ...dla mnie - bowiem jest już bardzo blisko rocznica mojego pojawienia się na tym Forum :) Wszystko tak naprawdę zaczęło się 19 stycznia 2005 roku - wtedy to nabyłem moją nagrywarkę - LG8526B || Początkowo wszystko przebiegło bez problemu - do momentu kiedy chciałem zainstalować sobie InCD - zwisy, problemy itd. Przez kolejne dni nikt mi nic nie mógł pomóc - a jakoś miałem chęć na zapis pakietowy ... I tak oto nadszedł 27 stycznia - dzień, w którym trafiłem na strony serwisu CDRinfo, a następnie Forum. Ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w wyszukiwarce - zarejestrowałem się i napisałem swój pierwszy post !!! Pamiętam, że zostałem trochę ostro potraktowany na początku ;) - aczkolwiek już wkrótce dzięki pomocy osób z Forum pewne sprawy się wyjaśniły. Bradzo szybko też dowiedziałem się, jakie płyty są dobre, a jakich nie warto kupować itd. I tak oto prawie w przeddzień rocznicy mojego pojawienia się na Forum - mam na liczniku ponad 800 postów !!! I dowód sympatii od wielu z Was w postaci reputacji ... Gdyby ktoś rok temu mi powiedział, że trafię na takie Forum, gdzie porozmawiać będzie można - prawie o wszystkim - od komputerów, sprzętu RTV, poprzez politykę, historię, aż do rozrywki ...nie uwierzyłbym. Nie raz mi już pomogliście - poradziliście. Ja też w miarę swojej wiedzy, staram się pomagać. Oczywiście zdarzają się też małe "śpięcia" np. w tematach politycznych itd. - ale mimo wszystko darzę Was wszystkich szacunkiem, a większość mniejszą lub większą sympatią ... Naprawdę się cieszę, że ten rok (z małą przerwą latem, kiedy to bywałem tutaj rzadko), spędziłem na tym Forum. Pozdrawiam wszystkich !!! ro29 |
hmm najpierw przez dlugi okres czasu sciagalem z cdrinfo najrozniejsze programy, sterowniki itp., pozniej jakos tak sie zlozylo, ze zagladnalem na forum, zarejestrowalem sie, a aktywnie pisze od jakichs 6 miechow chyba
|
Pierwszy kontakt z serwisem miałem na początku maja 2002 roku, dokładnie 14 maja. Wtedy to kupiłem moją pierwszą nagrywarkę - był to LG 8240B (zapłaciłem chyba 450,-), w tamtym roku odmówił posłuszeństwa :( Po zakupie i zainstalowaniu (miałem z tym drobne problemy ;) ) chciałem poznać opinię innych użytkowników tego modelu, wpisałem w wyszukiwarkę nagrywarka (lub coś podobnego) i na pierwszej pozycji wyskoczyło CDRinfo.pl. Bez patrzenia na pozostałe wyniki wyszukiwania kliknąłem na link :) Na stronie głównej znalazłem mało informacji o tym modelu więc wskoczyłem na forum i po 15 min szukania postanowiłem się zarejestrować...i tak jestem tu już z Wami jakieś 1330 dni :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:00. |