Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wspomnienia...:) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wspomnienia-61396/)

joujoujou 23.01.2006 21:53

Portal odwiedzam kilka lat, jeszcze kompa nie miałem, korzystałem z kompa mojego brata, forum zacząłem przeglądać jakieś 2 lata temu, nieco później się zarejestrowałem, zaś pisać zacząłem, gdy kupiłem laptopa z beznadziejną nagrywarką. :|
Spodobało mi się tu bardzo, atmosfera jest znakomita, więc wsiąkłem, a nawet się uzależniłem. :D

Ormianin 23.01.2006 22:37

Jako gosc pisywalem od 2000 do 2001 a pozniej sie zarejestrowalem, bo goscie juz nie mogli zakladac ani dopisywac do topicow, forum ewoluowalo :) oczywiscie przybylem tutaj w zwiazku z moim starym phiplipsem CD-RW zapis 2x ! Jakie to stare czasy! :)

Predi 23.01.2006 23:37

sie kupilo nagrywarke, chcialo sie wiedziec jak pira... eee... robic kopie zapasowe ;)
potem ok 2 lata sobie poczytywalem... po 2 latach zaczalem sie odzywac i tak juz mi zostalo :D

ed hunter 24.01.2006 00:06

to ja jeszcze nie pisałem w tym topicu???

googlarka mi wywalała i wywalała jak się chciałem dowiedzieć o cokolwiek, wiec zacząłem też tworzyć ^_^ :P

ro29 25.01.2006 01:08

Witam !
Temat ten jest jakby stworzony ...dla mnie - bowiem jest już bardzo blisko rocznica mojego pojawienia się na tym Forum :)
Wszystko tak naprawdę zaczęło się 19 stycznia 2005 roku - wtedy to nabyłem moją nagrywarkę - LG8526B ||
Początkowo wszystko przebiegło bez problemu - do momentu kiedy chciałem zainstalować sobie InCD - zwisy, problemy itd.
Przez kolejne dni nikt mi nic nie mógł pomóc - a jakoś miałem chęć na zapis pakietowy ...
I tak oto nadszedł 27 stycznia - dzień, w którym trafiłem na strony serwisu CDRinfo, a następnie Forum. Ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w wyszukiwarce - zarejestrowałem się i napisałem swój pierwszy post !!!
Pamiętam, że zostałem trochę ostro potraktowany na początku ;) - aczkolwiek już wkrótce dzięki pomocy osób z Forum pewne sprawy się wyjaśniły. Bradzo szybko też dowiedziałem się, jakie płyty są dobre, a jakich nie warto kupować itd.
I tak oto prawie w przeddzień rocznicy mojego pojawienia się na Forum - mam na liczniku ponad 800 postów !!! I dowód sympatii od wielu z Was w postaci reputacji ...
Gdyby ktoś rok temu mi powiedział, że trafię na takie Forum, gdzie porozmawiać będzie można - prawie o wszystkim - od komputerów, sprzętu RTV, poprzez politykę, historię, aż do rozrywki ...nie uwierzyłbym.
Nie raz mi już pomogliście - poradziliście. Ja też w miarę swojej wiedzy, staram się pomagać. Oczywiście zdarzają się też małe "śpięcia" np. w tematach politycznych itd. - ale mimo wszystko darzę Was wszystkich szacunkiem, a większość mniejszą lub większą sympatią ...

Naprawdę się cieszę, że ten rok (z małą przerwą latem, kiedy to bywałem tutaj rzadko), spędziłem na tym Forum.

Pozdrawiam wszystkich !!!
ro29

NeoFighter 25.01.2006 01:47

hmm najpierw przez dlugi okres czasu sciagalem z cdrinfo najrozniejsze programy, sterowniki itp., pozniej jakos tak sie zlozylo, ze zagladnalem na forum, zarejestrowalem sie, a aktywnie pisze od jakichs 6 miechow chyba

MacGyver 25.01.2006 10:58

Pierwszy kontakt z serwisem miałem na początku maja 2002 roku, dokładnie 14 maja. Wtedy to kupiłem moją pierwszą nagrywarkę - był to LG 8240B (zapłaciłem chyba 450,-), w tamtym roku odmówił posłuszeństwa :( Po zakupie i zainstalowaniu (miałem z tym drobne problemy ;) ) chciałem poznać opinię innych użytkowników tego modelu, wpisałem w wyszukiwarkę nagrywarka (lub coś podobnego) i na pierwszej pozycji wyskoczyło CDRinfo.pl. Bez patrzenia na pozostałe wyniki wyszukiwania kliknąłem na link :) Na stronie głównej znalazłem mało informacji o tym modelu więc wskoczyłem na forum i po 15 min szukania postanowiłem się zarejestrować...i tak jestem tu już z Wami jakieś 1330 dni :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:00.