![]() |
Cytat:
Jeszcze muszę popytać parę osób, więc możliwe, że mi również uda się zdobyć nuty i wtedy oczywiście "podzielę się" ;) |
Cytat:
Łatwiej chyba będzie (nawet nie mając jeszcze programów do tego) niż szukanie samych nut, bo z tym to raczej kiepsko.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja sam może i bym się tego podjął, ale zajęłoby mi to sporo czasu, a moje nerwy by tego nie wytrzymały. Ostatnio brak mi cierpliwości |
Witam!
Nie ma wi***281;cej, bo bym sobie poogl***261;da***322;... Jak jade samochodem i s***322;ucham Boba Marley'a to sobie wspominam stare dobre czasy :) |
Ilość załączników: 1
Załączam tabulatury na gitarę.
|
Cytat:
Młodsze pokolenie słucha artystów umarłych przed ich narodzinami. Za "moich czasów"... To by było nie do pomyslenia.:) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale.. nie będę czepiał się autora. Miał pewien zamysł i go po swojemu zrealizował. Efekt jest bardzo dobry. Ja tylko.. czuję pewien niedosyt ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja też co raz częściej sięgam do starych piosenek i widzę że moi znajomi też. |
Cytat:
Dlaczego? Nic nowego nie da się już stworzyć? Zawsze "młode pokolenie " mialo swoją myzykę. Teraz widze na przykładzie swojej córki, że tak nie jest. HIP HOP? Są artyści Hip Hopu. Nie wchodzi? Głębiej? |
nie ma teraz ludzi(albo raczej jest ich bardzo malo), ktorzy umieja spiewac, grac, tworzyc dobra muzyke:(, Ci ktorzy umieja nie maja kasy aby sie wybic:(.
|
Cytat:
Najlepszy okres to 1996-2000 i juz pewnie nigdy tak genialnego nie bedzie.. :-(. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06. |