![]() |
siema kodzi jak tam zdrofka co i pozdro dla wszystkich na forum :P
|
a mam pytanie niektorym pod nickiem pisze mlody padawan lub :.:USER FRIENDLY:.: a ja mam Zarejestrowany gdzie to zmienic :P
|
Cytat:
Dodam jeszcze że zamiast umieszczać kilka postów jeden pod drugim :bicz:możesz skorzystać z opcji Edytuj (prawy dolny róg ramki z twoim postem). pozdr.8) |
Cytat:
No i apeluje podobnie jak Vojtas - nie pisz jeden post pod drugim, jest takie coś jak Edycja Postu :ysz: |
Pomoc Techniczna
Morfeusz, wejdź do ustawień i kliknij na link "edycja obrazka profilu" i tam możesz to zrobić!!
A więc: Ustawienia------>edycja obrazka profilu!!!! :mruga: |
he
nastepny archeolog :) tylko to zakopane nie bylo :P cigmunt - zobacz date kiedy On to napisal ;) |
Cytat:
hehe, Spock teraz moda na archeologów na forum ;) |
Cytat:
|
ej, no ale to jest inny user niz ten http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36647
zreszta mniejsza z tym, sprawa Beriona sie wyjasnila... teraz tez nie ma co robic zamieszania. kazdego moze spotkac error ;) |
Jak się robi takie cos aby czyjś cytat był w tym "takim polu" i napisany kursywą??
|
Cytat:
|
eee no w ustawieniach masz taka opcje edycja obrazku profilu i podajesz adres skad
Cytat:
|
szfaran :bicz: przeczytaj chocby dyskusje od gory... data posta i te sprawy ;)
archelologow u nas dostatek :) |
spoko spoko na pewno pomoze
|
no co chlopak sie pytal to mu odpowiedzialem, a poza tym widze ze caly czas nie ma obrazka :)
|
Cytat:
Czyli chłopak od momentu napisania postu więcej tu nie zaglądał ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
hey czemu tu sie tak cicho zrobilo niech ktos rozkreci ten temat moze ja zaczne poniewaz mam pytanie jak wy to robicie ze pod nickiem macie jakies napisy ja mam tylko zarejestrowany a powyzej gosciu ma na przyklad komandor
|
Cytat:
mimo, ze puki co sie na to nie zanosi ;) Cytat:
tak jak ja agentem;) a tak serio ustawienia -> edycja profilu -edit- aha... kiedys bylo tak, ze dopiero od 500 postow mozen bylo miec indywidualny stopien jak jest teraz, to nie wiem ;) pozdr. |
hehehe masz dobre poczucie humoru dzieki za odpowiedz aha i jeszcze jedno jak bys mogl powiedziec czemu nikomu nie moge dodac reputacji ? czy tutaj tez jest limit postow?
>Pozdrawiam |
Cytat:
|
limit ilosci przyznawanych reputacji (chyba dzienny)
i zanim znow tej samej osobie dasz reput. to innym trzeba troche tez rozdac Jest gdziec taki temet - zasady dzialania reputacji (czy jakos tak), dokladnie Ci nie powiem gdzie, bo strasznie wolno chodzi mi forum... poszukaj Pozdr;) |
ok dzieki chlopaki za pomoc 50 e to juz zaraz :D moze nawet dzis a dokladnego opisu poszukam i poszperam w postach
================================================== ============== >Pozdro All |
Cytat:
|
Cytat:
================================================== ======== >Pozdro |
Cytat:
Aby dać Reputację danemu userowi po raz kolejny nalezy najpierw dac Reputacje minimum 20 innym userom. Administrator może dać dowolną Reputację, np za szczegolne osiagniecia <wybryki, spam, etc> Userzy widzą od kogo otrzymali Reputację. ================================================== ======= Proszę juz nie musisz szukac zeby sie dowiedziec ;) Hmmm moze pujdziemy na tekile ja tez jestem na sluzbie (jestem saperem) ;) :mruga: |
W bombelkach osiagnalem wynik 1632 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zedytuj go... ;)
|
Cytat:
|
Po co?? przeciez to nastepny post do kolekcji, a licznik dziala.... ;)
|
a teraz usunol ten post... :|
czy mi sie tylko wydaje??? |
Cytat:
|
usunol usunol :) krotkotrwala legenda powstaje :D
byl tu juz taki nie jeden - np grappo w czerwcu (wczesniejszych nie pamietam) ps: ten post powtal tylko po zeby przekrecic licznik o kolejna cyferke || |
szafran1988 nie przeginaj ((
|
Cytat:
|
Cytat:
:banan2: ??? |
Eot
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |