Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   www.divx.howto.pl w tarapatach finansowych !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/www-divx-howto-pl-tarapatach-finansowych-44647/)

grzeniu 16.12.2004 19:05

A ja ich rozumiem. Kazdy ma ambicje prowadzic i utrzymac portal, ktory cieszy sie popularnoscia.

Oferta Barteza i jak sie domyslam calej administracji serwisu cdrinfo byla bardzo w porzadku i tu nalezy sie szacunek. Ale jakby nie patrzec, wyszloby na polkniecie slabszego przez silniejszego i raczej nie byloby juz szans na powrot. Moze wiec znajdzie sie jakies salomonowe wyjscie z tej sytuacji?

Sam odwiedzilem DHT pare razy i przyznam szczerze, ze bylem mile zaskoczony poziomem serwisu. Mam nadzieje, ze ich klopoty sa przejsciowe i wszystko dobrze sie skonczy. :)

Tak sie zastanawiam, co ja zrobilbym na ich miejscu i cos mi sie wydaje ze postapilbym tak samo.

Koolo 16.12.2004 19:23

Cytat:

Napisany przez Bartez
Zaproponowałem Diamondowi przejście jego ekipy do naszego serwisu i pełną kontrolę nad działem DVD w ramach CDRinfo.pl. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

Może zaproponować komuś pełną kontrolę nad działem "Testy i recenzje" bo całkowicie zszedł na psy.

shuma02 16.12.2004 19:43

Wczoraj zauwazylem ze klikajac na bookmark divx.howto.pl pokazywalo mi ze stron nie ma... a tu nagle taki post.

Cos wydaje mi sie ze to skladki pieniedzy nigdy nie dojdzie; niech divx.howto.pl zalozy jakies konto np. w PayPal, lub co kolwiek, ale na swojej stronie dac ludziom opcje na przeslanie skladki... napewno cos bym przeslal bo duzo sie z ich stron nauczylem.

EDIT:
Po wpisaniu posta wchodze strone portala w tarapatach i widze ze juz cos takiego utworzyli...

JohnDoe 16.12.2004 21:08

Stronka mi się dzisiaj wgrała i znalazłem informację o namiarach na konto, więc jeżeli ktoś chce ich wspomóc to na stronce głównej znajdzie numer konta.

pawelblu 16.12.2004 21:29

Paypal caly czas nie obsluguje Polski :/

ThanatoS 16.12.2004 22:27

Cytat:

Napisany przez Koolo
Może zaproponować komuś pełną kontrolę nad działem "Testy i recenzje" bo całkowicie zszedł na psy.

Ktos ma i wlasnie tak sie dzieje, dodam ze ja nie mam tam kontroli, a szkoda ze tak sie dzieje. Czas to po prostu obgadac.

Salem 19.12.2004 07:46

Cytat:

Napisany przez Bartez
Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.

Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT.

Ani przez chwile nie wierzyłem, że Diamond, Jackdream czy Prozac zrezygnowaliby z prowadzenia DHT, a już napewno nie pozwoliliby na to userzy tegoż serwisu do, których nieskromnie się zaliczam. Z tego co mi narazie widomo serwis został przniesiony na inny serwer i do końca roku będzie testowany.

ThanatoS 19.12.2004 15:24

Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.

Divxtom 19.12.2004 15:31

Akcja jest już w toku. Zobaczcie:
http://www.divx.howto.pl/index.php

Salem 19.12.2004 21:16

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.

Masz rację ThanatoS mówiąc, że bez dobrego łącza i pieniędzy serwis bedzie trudno utrzymać. Nie wiem dlaczego, ale jakoś wierzę w tą zbiórkę, która jest aktualnie prowadzona na DHT, że pomoże dalej prowadzić ten serwis. Możliwe, że jest to złudne, ale jak to mówią "wiara czyni cuda".

Pozdrowienia Salem

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:04.