![]() |
w***322;a***347;nie. je***347;li laptop ma sta***263; zamiast stacjonarnego na stole to lepszy ten wi***281;kszy. jak ma by***263; cz***281;sto przenoszony to mniejszy. @jou ma ogromnego lapla z matryc***261; 16:9 nie wiem ile tam to cali jest, ale jest ci***281;***380;ki jak cholera - do cel***243;w przeno***347;nych to moim zdaniem odpada. do tego aby zast***281;powa***322; zwyk***322;ego pcta super.
|
Cytat:
Cytat:
Ale też moje oczekiwania wobec komputera zdecydowanie różnią się od tych mojej mamy.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Witam !
Cytat:
https://www.dellbatteryprogram.com/ Cytat:
Cytat:
Myśląc o większym dysku i nagrywarce - miałem na myśli to, że napisałeś, że ma służyć do oglądania zdjęć - przy dużej ilości zdjęć/filmów 40 GB to troszkę mało może być ... A co do nagrywarki - jak napisałeś - np. idąc do kogoś z tym laptopem - to jak spodobają się mu niektóre zdjęcia - to można mu je zaraz nagrać na CD/DVD :) Pozdrawiam ro29 EDIT: przepraszam za post pod postem, ale kiepsko się czuję i jakoś nie skojarzyłem, że tamten można jeszcze edytować ;) |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
W***322;a***347;nie mi o to chodzi***322;o, aby wysz***322;o mu, ***380;e ma w pe***322;ni sprawn***261; baterie :)
|
Cytat:
Przejrzę to po południu. Cytat:
Spokojnie, wymagania mojej mamy odnośnie specyfikacji komputera naprawdę nie są wysokie. Właściwie.. jak się uruchamia to już jest nieźle ;) |
Cytat:
Co do dysku to masz rację - 30-40 GB wystarczy na duuuużooo zdjęć - więc to akurat nie argument za tym droższym ;) Pozdrawiam ro29 EDIT: I jeszcze info po polsku w sprawie tych baterii w laptopach: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,3553686.html |
Cytat:
|
OT: ja chce do USA!! :O /OT
roznice zawsze byly, ale chyba zamiast sie pomniejszac sie poglebiaja coz, Andrzeju, ja bym sprobowal dac Mamie swojego, skoro jej az tak bardzo nie zalezy na wydajnosci a sobie kupic tego drozszego jesli zas bedziesz naprawde czesto z nim chodzil na piechote (i nie mam na mysli od drzwi domu do samochodu) to ten lzejszy tez by sie chetnie usmiechnal za taki sprzet w takiej cenie :) |
Cytat:
W tej sytuacji - chociaż widzę nieracjonalność takiego wyjścia ;) - chyba jednak poradzę, żeby brała ten tańszy.. A co do cen - przypominam, że to są ceny hurtowe!! Niedostępne dla 'zwykłego śmiertelnika' ;) więc nie można tak bezpośrednio porównywać. Chociaż nie da się ukryć, że róznice pomiędzy Polską a USA jeszcze są znaczne.. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale.. nie mówię nie. Nam okazja trafiła się przez przypadek, bo okazało się (właśnie to przypadkiem wyszło), że firma, gdzie pracuje moja siostra, zajmuje się też sprowadzaniem laptopów DELL-a. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:58. |