![]() |
Cytat:
W takim razie jakie sa do zaoferowania przez Was karty DVB do 500zł. Mam pytanie jak sprawa wyglada z podlaczeniem do karty DVB anteny TV oraz zgrywanie w jakim formacie nastepuje na HDD? Czy jest wyjscie pozniej z tej karty sygnalu do telewizora? |
Osobiscie polecam ci karte WinFast swego czasu sam szukalem kart TV i informacji o nich jak i jakosci odbioru tych kart.Zdecydowanie WinFast wypada najlepiej w tym przedziale cenowym karta jest naprawde warta swojej ceny i Sama firma robi do niej oprogramowanie a nie jak inne korzystaja z pomocy innych programów TV.Co jakis czas WinFast wypuszcza aktualizacje programu z dodanymi zmianami co poleprza tylko sam program i tak juz rozbudowany.Jakosc zapisu jak i odbioru jest naprawde b.dobra nagrywanie w locie jest naprawde b.dobre.Telewizor umnie to juz zadkosc jak ogladam to tylko na kompie a nagrywanie to tylko chwila.Polecam naprawde.
|
Cytat:
Polecam Technotrend TT-PCline Premium S - 597 PLN lub Technisat SkyStar 2 TV |
Polecam SkyStar2 jest już za 260zł na allegro od pewnego sprzedawcy :D
Antena 60cm z konwerterem jest za 60zł, czyli za 320zł masz xxx kanałów :D |
mam avera 303, poza tym ze sa problemy z C+ (a przybajmniej nie jest to tak latwe jak na pixelach) to jestem zadowolony, nowy oficjalny soft tez poprawia funkcjonalbosc.
Ale slyszalem sporo dobrego o WinFastach. Nie bralem go pod uwage podczas kupowania, bo 303 mial wiecej funkcji za ta sama cene(np stereo, bo ten nicam to mozna sobie darowac) |
Cytat:
Jesli chodz i o ta karte Technotrend TT-PCline Premium S to czy jest możliwosc korzystania przez nia z internetu i jak to wygladałoby? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |