Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wybór - Komórka (telefon :D) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wybor-komorka-telefon-d-52455/)

piotrek123 21.05.2005 10:28

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
bez 2 zdan...SX1.

Symbian
Mp3 - jakos boska
SmartMovie - otwarzanie divx/xvid z napisami
Duzy wyswietlacz.
Wogole fajny :D

Polecam!

To jest już coś takiego... :O Kurde niedługo do kina nie trzeba będzie chodzić :fiu:

ed hunter 21.05.2005 10:34

Cytat:

Napisany przez piotrek123
To jest już coś takiego... :O Kurde niedługo do kina nie trzeba będzie chodzić :fiu:

niestety już widzę jak się małolaty obściskują wysyłając MMSy zamiast w kinie po staremu :D

Damianos L 21.05.2005 12:08

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
bez 2 zdan...SX1.

Symbian
Mp3 - jakos boska
SmartMovie - otwarzanie divx/xvid z napisami
Duzy wyswietlacz.
Wogole fajny :D

Polecam!

zapomniales tylko dodac ze tel ma baardzo slaba baterie ;)

ja jeszcze dorzuce ze telefonik ten ma radyjko, obsluge kart MMC, i jeszcze kilka naprawde fajnych funkcji....

a z wad to wspomniana juz bateria, ponoc slaba polifonia (16 kanalowa tylko ale za to z jakims specjalnym systemem dzwieku Siemensa) oraz to ze telefon lubi sie czasem zawiesic :)

ale telefon naprawde fajny, szczerze polecam...

kraluk 21.05.2005 12:16

@DamnedAngel, jeśli Ci nie pasuje N6230 to wersja i (N6230i) jest już lepiej dopracowana i ma więcej bajerów, fajnym telefonem jest też N6630...

Kasprzak 21.05.2005 21:01

czasami sie zawiesi...sx1, ale jak ktos uzywa go normalnei to nie ma problemow. Trzeba sie wiele nauczyc z tym telefonem.
Ostatnio najnowszy bajer ktory znalazlem to ControlFreak
Przez Bluetooth widzimy jako pilot telefon. Dziala tylko z WinAMPem (FOOBAR :( )
I mozna sterowac pulpitem (widzimy ten pulpit na ekranie :) ) A winamp - nomralnie całą playliste widac, wszystko...fajna sprawa.

Smartek 21.05.2005 21:34

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Przez Bluetooth widzimy jako pilot telefon. Dziala tylko z WinAMPem (FOOBAR :( )
I mozna sterowac pulpitem (widzimy ten pulpit na ekranie :) ) A winamp - nomralnie całą playliste widac, wszystko...fajna sprawa.

nie no, bez przesady.. to juz calkowicie zbedny gadzet...
do tego jeszcze adapter bluetooth...
pozdro ;)

DamnedAngel 22.05.2005 08:20

Tak sie zastanawialem...

I jestem pomiedzy SX1 a K700i

(z tym ze do sx1 dokupic musze karte pamieci gdzies z 512MB, a do K700 kabel to jest 60-80zl)

Okropnie pisze sie sms na SX1 - moje 1 zetkniecie wygladalo tragicznie... :bicz:

andrzejj9 22.05.2005 08:41

Jedno pytanie - za ile można opchnąć nówkę SX1?

Pytam bo ja cały casz jestem przekonany do Siemensa S65 i przy podpisywaniu umowy jego bym chciał, ale on cały czas ma przez operatorów sztucznie windowaną cenę i branie go od nich po prostu się nie opłaca. Dlatego myślę o wzięciu M65, który w interesującej mnie ofercie jest za 1 złoty, sprzedanie go za 550złotych w jednym komisie (to najwyższa cena, jaką udało mi się znaleźć) i kupno S65. Ale może za SX1 dostałbym więcej? (w tej ofercie kosztuje on chyba 99 złotych, więc jeżelli znalazłbym kupca za wiecej niż 650 złotych, to by się to opłacało).

Damianos L 22.05.2005 10:01

http://www.allegro.pl/search.php?str...0&category=165

jjak widzisz nowki chodza od ok 700zl w gore :)

@DamnedAngel tez ostatnio troche myslalem nad k700i. Jest troche nowszy,mniejszy, ale tez drozszy, nie ma symbiana i nie mozna pamieci rozszerzyc. Zastatnawialem sie bo juz troche mi sie znudzilo czekanie na sx1....

andrzejj9 22.05.2005 10:42

Cytat:

Napisany przez Damianos L
http://www.allegro.pl/search.php?str...0&category=165

jjak widzisz nowki chodza od ok 700zl w gore :)

@DamnedAngel tez ostatnio troche myslalem nad k700i. Jest troche nowszy,mniejszy, ale tez drozszy, nie ma symbiana i nie mozna pamieci rozszerzyc. Zastatnawialem sie bo juz troche mi sie znudzilo czekanie na sx1....

Allegro już przeglądałem, ale tam mimo, że oferty są w dobrej cenie, to praktycznie nie ma żadnych kupców. Coś takiego średnio mi się widzi..

Natomiast M65 i S65 jest brany jak leci :)

Smartek 22.05.2005 10:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Allegro już przeglądałem, ale tam mimo, że oferty są w dobrej cenie, to praktycznie nie ma żadnych kupców. Coś takiego średnio mi się widzi..

Natomiast M65 i S65 jest brany jak leci :)

jakbys walnal sx1 cene 600zl to tez by wzieli odrazu :P
co do abonamentu - po ponad pol roku uzywania stwierdzam, ze jest NIC nie wart i o wiele lepiej jest sobie kupic telefon na allegro + karte... nie jestes wtedy zobowiazany placic co miesiac i ogolnie o wiele lepiej..
teraz wiem, ze juz nigdy nie wezme telefonu na abonament..
pozdro ;)

epol 22.05.2005 13:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A co do tego Siemensa właśnie. @ Epol - bo chyba dobrze pamiętam, że swego czasu go kupiłeś, a nawet przez pewien czas chciałeś sprzedać. Mógłbyś mi powiedzieć, jak się teraz, po jakimś czasie już sprawuje? I czy dalej jesteś z niego zadowolony?

Telefon jest dobry. Za ta kasa go polecam. Brakuje w nim tylko wybierania glosowego :(

Ostatnio bracik wymienil sobie uzywke S65 na nowke S65 i z ta nowke ma jakies klopoty od paru dni. W poniedzialek idzie ona na gwarancje. Z moich ogledzin wynika, ze bedzie wadliwa plyta glowna.

DamnedAngel 22.05.2005 17:17

...niezle

Roznie to bywa z tymi telefonami. Czasem soft wszystko kaszani i trzeba zmienic ale cholerni producenci zamiast ulatwic dla uzytkownika upd softu to jeszcze trzeba kupowac jakies stacje dokujace i inne gowna LOL

B@rtek 22.05.2005 18:48

@Epol za ile byś mógł załatwić S65?

Miałem już 5 Motorolek, ale to jednak nie to :nie:

Na Siemensa jest dużo więcej softu i ogólnie ma więcej funkcji w niższej cenie :D

Zastanawiam się nad kupnem M65 ( 8 ) ) lub właśnie S65, tylko dużo zależy do kwoty jaką dostanę za E398 z kartą 256MB :(

Burak_PL 22.05.2005 19:50

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Mam na sprzedaż Motorolę E398 jakby ktoś chciał z karta 256MB :D

Może chcesz kupić? :>

looknij na GG

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45.