![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zapomniales tylko dodac ze tel ma baardzo slaba baterie ;) ja jeszcze dorzuce ze telefonik ten ma radyjko, obsluge kart MMC, i jeszcze kilka naprawde fajnych funkcji.... a z wad to wspomniana juz bateria, ponoc slaba polifonia (16 kanalowa tylko ale za to z jakims specjalnym systemem dzwieku Siemensa) oraz to ze telefon lubi sie czasem zawiesic :) ale telefon naprawde fajny, szczerze polecam... |
|
czasami sie zawiesi...sx1, ale jak ktos uzywa go normalnei to nie ma problemow. Trzeba sie wiele nauczyc z tym telefonem.
Ostatnio najnowszy bajer ktory znalazlem to ControlFreak Przez Bluetooth widzimy jako pilot telefon. Dziala tylko z WinAMPem (FOOBAR :( ) I mozna sterowac pulpitem (widzimy ten pulpit na ekranie :) ) A winamp - nomralnie całą playliste widac, wszystko...fajna sprawa. |
Cytat:
do tego jeszcze adapter bluetooth... pozdro ;) |
Tak sie zastanawialem...
I jestem pomiedzy SX1 a K700i (z tym ze do sx1 dokupic musze karte pamieci gdzies z 512MB, a do K700 kabel to jest 60-80zl) Okropnie pisze sie sms na SX1 - moje 1 zetkniecie wygladalo tragicznie... :bicz: |
Jedno pytanie - za ile można opchnąć nówkę SX1?
Pytam bo ja cały casz jestem przekonany do Siemensa S65 i przy podpisywaniu umowy jego bym chciał, ale on cały czas ma przez operatorów sztucznie windowaną cenę i branie go od nich po prostu się nie opłaca. Dlatego myślę o wzięciu M65, który w interesującej mnie ofercie jest za 1 złoty, sprzedanie go za 550złotych w jednym komisie (to najwyższa cena, jaką udało mi się znaleźć) i kupno S65. Ale może za SX1 dostałbym więcej? (w tej ofercie kosztuje on chyba 99 złotych, więc jeżelli znalazłbym kupca za wiecej niż 650 złotych, to by się to opłacało). |
http://www.allegro.pl/search.php?str...0&category=165
jjak widzisz nowki chodza od ok 700zl w gore :) @DamnedAngel tez ostatnio troche myslalem nad k700i. Jest troche nowszy,mniejszy, ale tez drozszy, nie ma symbiana i nie mozna pamieci rozszerzyc. Zastatnawialem sie bo juz troche mi sie znudzilo czekanie na sx1.... |
Cytat:
Natomiast M65 i S65 jest brany jak leci :) |
Cytat:
co do abonamentu - po ponad pol roku uzywania stwierdzam, ze jest NIC nie wart i o wiele lepiej jest sobie kupic telefon na allegro + karte... nie jestes wtedy zobowiazany placic co miesiac i ogolnie o wiele lepiej.. teraz wiem, ze juz nigdy nie wezme telefonu na abonament.. pozdro ;) |
Cytat:
Ostatnio bracik wymienil sobie uzywke S65 na nowke S65 i z ta nowke ma jakies klopoty od paru dni. W poniedzialek idzie ona na gwarancje. Z moich ogledzin wynika, ze bedzie wadliwa plyta glowna. |
...niezle
Roznie to bywa z tymi telefonami. Czasem soft wszystko kaszani i trzeba zmienic ale cholerni producenci zamiast ulatwic dla uzytkownika upd softu to jeszcze trzeba kupowac jakies stacje dokujace i inne gowna LOL |
@Epol za ile byś mógł załatwić S65?
Miałem już 5 Motorolek, ale to jednak nie to :nie: Na Siemensa jest dużo więcej softu i ogólnie ma więcej funkcji w niższej cenie :D Zastanawiam się nad kupnem M65 ( 8 ) ) lub właśnie S65, tylko dużo zależy do kwoty jaką dostanę za E398 z kartą 256MB :( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |