![]() |
Cytat:
ja czekam juz 4 tydzien na swojego w erze... i caly czas nie ma i nie ma, juz mnie kur***a bierze... inni tez maja taki problem, na forum o sx tez pisza ze w ich miastach juz ich nie ma.... |
Cytat:
tak w ogole to jestem bardziej przekonany do siemens'ow niz motorolek - rodzice mieli 3 sztuki w sumie.. i kazda po okolo 2-3latach normalnego uzytkowania sie sypaly :| [to jeszcze te z czarnobialymi wyswietlaczami oczywiscie :)] pozdro ;) |
A zmaienilibyście się na tego SX1 mając E398?
SX1 jest "cegłowaty" :( Ale fukncje ma wypaśne (MP3, radio, BT, IRDA, Symbian) :D |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale moja oferta chyba już nieaktualna bo jeden z Koła dzwonił do mnie, że chce się zamienić z SX1 (nówka) na moją E398 i będę musiał dopłacić 50zł :D :) |
Cytat:
|
@Andrzej weź SX1 a ja go wezmę bankowo za max. 650zł :> :D
|
Cytat:
Ten S65 to pierwszy (a moze drugi?) Siemens, ktory pojdzie na gwarancje, a mialem ich mnostwo :> Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Epol za ile byś mógł załatwić S65?
Miałem już 5 Motorolek, ale to jednak nie to :nie: Na Siemensa jest dużo więcej softu i ogólnie ma więcej funkcji w niższej cenie :D Zastanawiam się nad kupnem M65 ( 8 ) ) lub właśnie S65, tylko dużo zależy do kwoty jaką dostanę za E398 z kartą 256MB :( |
...niezle
Roznie to bywa z tymi telefonami. Czasem soft wszystko kaszani i trzeba zmienic ale cholerni producenci zamiast ulatwic dla uzytkownika upd softu to jeszcze trzeba kupowac jakies stacje dokujace i inne gowna LOL |
Cytat:
Ostatnio bracik wymienil sobie uzywke S65 na nowke S65 i z ta nowke ma jakies klopoty od paru dni. W poniedzialek idzie ona na gwarancje. Z moich ogledzin wynika, ze bedzie wadliwa plyta glowna. |
Cytat:
co do abonamentu - po ponad pol roku uzywania stwierdzam, ze jest NIC nie wart i o wiele lepiej jest sobie kupic telefon na allegro + karte... nie jestes wtedy zobowiazany placic co miesiac i ogolnie o wiele lepiej.. teraz wiem, ze juz nigdy nie wezme telefonu na abonament.. pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |