![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
wycena sprzetu
heh ja to chyba musze zrobic sobie kurs wyceniania sprzetu
poproszono mnie o sprzedanie takich rzeczy patrzylem juz na allegro ale pomogliscie mi ostatnio wiec i tym razem sie do Was zwracam oto sprzet PIII 1000MHz (ta seria co juz ma odpromiennik na rdzeniu) plus wentyl intela (w skrocie box PIII) plyta abit vp-6 (dwuprocesorowa) - plyta troche uszkodzona tzn przy wlozonych dwoch prockach po starcie system sie zawiesza po jakims czasie, przy wlozonym jednym wszystko smiga (podejrzewam kondensatory - to bylo typowe w abitach akurat 3 lata temu) pamiec 256 (pc133) muza creative sb128pci grafa matrox g450 z gory dzieki za wszelkie sugestie
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
plyta dwuprocesorowa Abita (uszkodzona) od 50 zl ~ 100 zl /prawdopodobne, ze mozna utargowac/ pamiec 120 zl (max!) muza - ja ostatnio kupilem na alegro wlasnie SB128 za 30 zl grafa - okolo 150 zl za calosc jednym hurtem mozesz dostac okolo 450-500 zl jesli dobrze trafisz, ale jesli zlozysz z tego caly komputer z obudowa i td. to nawet i 1000 zl malo zorientowanym pozdrawiam
![]() |
![]() |
|
|