![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja niestety nie mam o tym az takiego pojecia;/ i cos czuje ze mojego radka nie podkrece :/
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Świeżak
Data rejestracji: 09.06.2005
![]() |
Cytat:
Główne jej zalety to to, że jest tania, bez problemu osiąga taktowania 9600 (często pro i wyżej) i ma obsługę efektów dx 9.0 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czyli generalnie można powiedzieć Że to przesiadka ze starej taczki na starą wyremontowaną i odmalowaną ![]() Tyle, że rączki nówki ^_^ ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Świeżak
![]() |
Nie wiem czy zauważyłeś, ale od dłuższego czasu wśród 'developerów' (heh) kart graficznych panuje jakiś niezdrowy trend do odgrzewania starych kotletów o niekoniecznie większej wydajności i serwowania ich w nowych pudełkach pod nowymi nazwami (vide radeon 8500->9100->9250, co edycja to wolniejsze)
Ale podsumowując temat - nic lepszego (nowego) za tą cenę nie znajdziesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Po prostu nie ma rynku średniej wydajności ![]() Jest albo tani chłam, albo drogi podrasowany chłam, albo dobre karty tyle, że te ceny ... Zresztą co tu gadać ... Reasumując i nawiązując: "Skazani na Sprzęt do Bani" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
niestety panowie - zblizamy sie do kolejnego skoku w ewolucji kart grafiki, tak jak przy przeskoku z Voodu na GF tak i teraz mamy przestoj. Mianowycie ATi poracowalo przyszlosciowa technologie "unified-Pipeline" dzieki temu dane szybciej wedruja w srodku karty - pozwaa to stworzyc jedno potokowa (tak 1 potokowa) karte grafiki o wydajnosci 48potokow (pierwszy raz grafika oparta o ta technologie pojawi sie w X-Box 360) nVidia nie zauwaza oczywistej przewagi tego rozwiazania przez co powtarza bledy swojego poprzednika (3dfx nie uwazal ze Transform & Lightning i zintegrowane shadery to przyszloac) a wiec pozostaje poczekac z zakupem grafiki do polowy 2006....
![]() |
#37 |
ZnakJaworznickiegoBikera
podopne sie jeszcze pod temat i spytam czy da sie poprawic gf fx 5200 ? i gdzie ewntualnie znalesc cos w tym temacie? szukalem na googlach ale wiekszosc nie z tym zwiazana
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Świeżak
![]() |
Cytat:
Problem w tym że fx5200 przeważnie niespecjalnie się kręci (chyba że wersja 'ultimate' od prolinka), więc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ZnakJaworznickiegoBikera
bez przesady........tam tematy maja po 200 stron i lepiej ............ tak jak np o radku 9550 czesc 1 270 stron a druga ponad 100...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Świeżak
![]() |
Niby warto (), bo 9500 z 8-mioma potokami to 9500PRO, ale...
- pamięci jakieś białe, czyżby pozostałość po kleju którym przyklejone były radiatorki? A jeżeli były radiatory, to skąd wiadomo czy karta nie jest skatowana i nie padnie po pół roku? Czy naprawdę nie ma innego sposobu przyklejenia radiatórów niż 'kropelka'? - 8 potoków, ale po odblokowaniu software'owo sterownikami, nie każdy o tym wie. Nie wiem, jakoś do mnie nie przemawia, jeszcze ten użytkownik nie za bardzo pewny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() edit: paszczu był pierwszy |
|
![]() |
![]() |
|