![]() |
Ja za każdym razem wygrywam pieniądze, jak włożę kartę do bankomatu :)
|
Cytat:
|
Czyżby próba marketingu szeptanego ? :)
|
Ten porszak to na resorach, czy zwykły blaszak? :blink:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
PS. To też nie do końca jest zdanie twierdzące, tak jak poprzednie (ad. 4) ;) PS2. A jakby to była reklama konkursu, to rozumiem, że od razu jest to wykluczenie ze społeczeństwa i ukamienowanie? Cytat:
|
Ja wygrałem na jakimś serwisie o grach przygodowych, jakże by mogło być inaczej, grę przygodową. Ale to tylko dlatego, że zgłosiłem się jako jeden z pierwszych z poprawną odpowiedzią, a temu kto nadzorował ten konkurs nie chciało się robić konkursu o jakiś normalnych zasadach (robił to w zastępstwie kogoś).
|
Ja wygralem aparat cyfrowy w jakims konkursie SMSowym, moja mama - odtwarzacz DVD LG w RMFie (i to w czasach gdy posiadac stacjonarne DVD bylo lansem na miare amplitunera Denona), wiec nie jest tak tragicznie :-)!
|
W konkursie na CDRInfo ;)
|
Ja kiedyś miałem w lotto... trójkę. :D
|
Cytat:
ad. 2. Nie wiem nie śledzę; ad. 3. Te wygrane :D ad. 4. To jest pytanie czy zdanie twierdzące? Pachnie mi tu reklamą jakiegoś konkursu. Poczekamy zobaczymy jak się sprawa rozwinie... |
|
Ja pamiętam jako 8 latek na strzelnicy objazdowej ustrzeliłem dziewczęcy pierścionek i pan założył mi na palca.||
|
Wygraliście w jakiś konkursach
Jakie konkursy polecacie? Są jakieś, w które warto zagrać? Jakieś specjalne zapadły Wam w pamięć może? Piszcie czy coś już wygraliście?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |