Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.01.2005, 19:36   #1
Wymiatacz
 
Data rejestracji: 26.12.2003
Posty: 531
silent22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wyjście Tv i Wejscie Antenowe

Mam pytanko czy da sie podlaczyc wyjscie tv w karcie telewizyjnej do wejscia antenowego w tv poniewaz wszystko ladnie mi chodzilo na wejsciu euro ale cos mi sie chyba zepsulo w wejsciu euro i nie chodzi(na innym tv sprawdzalem i dziala) wiec dodatkowe pytanko moje brzmi czy mozliwe zeby mi sie wejscie euro zepsulo przez podlaczenie kompa do tv?? a moze cos w opcjach mi sie zepsulo
Pozdrawiam
__________________
silent22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.01.2005, 20:00   #2
Zaginiony pielgrzym
 
Avatar użytkownika Arnold
 
Data rejestracji: 17.05.2002
Posty: 527
Arnold zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Bezpośrednio się nie da ale tylko przez modulator(chyba się tak to nazywa)
Jeżeli masz możliwość to spróbuj może przez wideo.
podobny temat http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...utera+antenowe
__________________
Arnold jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.01.2005, 21:18   #3
Wymiatacz
 
Data rejestracji: 26.12.2003
Posty: 531
silent22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arnold
Bezpośrednio się nie da ale tylko przez modulator(chyba się tak to nazywa)
Jeżeli masz możliwość to spróbuj może przez wideo.
podobny temat http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...utera+antenowe
ok dzieki troszke mi to pomoglo, popróbuje z tym video, a jeszcze powiedzcie mi ile moze kosztowac wymiana wejscia euro w tv , zeby mnie jakis "elektronik" za bardzo nie naciągnął
Pozdrawiam
__________________
silent22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2005, 18:13   #4
Wymiatacz
 
Data rejestracji: 26.12.2003
Posty: 531
silent22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam pytanie
podlaczylem komputer z wyjscia z karty graficznej do video na wejscie scart(euro) video podlaczylem kablem antenowym do tv teraz mam pytanie (moze retoryczne ) mianowicie na tv na kanalach szukam video a na video szukam na kanalach kompa (wiem troche to zawile)
Pozdrawiam
__________________
silent22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO