Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 26.07.2005, 12:02   #17
Ackbar
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.01.2003
Ackbar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam
Dzięki za odzew w tej tragikomicznej sprawie.
W kwesti lutowania - lutuję tragicznie więc jakby co odpada chyba że ktoś ze znajomych miał doczynienia z takim przypadkiem i dobrze lutuje to się do niego uśmiechnę.
Jesli chodzi o klej , to wtym momencie najbardziej się do tego przychylam (kiedyś sklejałem modele, to mam obycie z klejem i drobnymi elementami).
Przy połączeniu klejowym martwi mnie tylko temperatura, co prawda w linku http://www.4max.pl/default.asp?g=129&gg=67&produkt=73 jest podane że w wysokiej temperaturze szybciej twardnieje, ale chodzi mi odalszą eksploatację.
Procek to P3 866 na fsb 133, tak wiec wyłamana nózka nie ma jakiegoś modującego efektu (komp sie odpala i wiesza poczatkoym ekranie z biosem karty graficznej, ipokazuje 32 zamiast 64 MB z jej pamięci).
Napisałem posta też na forum Tweak, i tam mi ktos odwpowiedzaił że możliwe lutowanie , robota u zegarmistrz lub złotnika.
Na razie jeszcze zbieram uwagi i propozycje odnośnie tego problemu i będę się rozglądał za klejem, za naprawe wezmę się w przyszłym tygodniu i dam znać jak mi poszło.
Dzieki zapomoc i proszę o jeszcze jakieś rady i sugestie oraz wsparcie duchowe.

Ps. Co odpowiedniejsze klej prewodzący z linku powyrzej czy termoprzewodzący http://www.4max.pl/default.asp?g=129&gg=67&produkt=72

Ostatnio zmieniany przez Ackbar : 26.07.2005 o godz. 12:18
Ackbar jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: