![]() |
Cytat:
. |
Cytat:
takim hienom życzę jednego - aby ich łódzkie pogotowie zabrało. |
Ci, co to zrobili to kawał ch*^ja a reszta skur&^^%syna i tyle. Sorry.
|
Cytat:
|
spokojnie !!! .... jeszcze nie ma dowodow ze kogos tam okradli wiec wnioski trzeba zachowac na pozniej .... ale jakby okazalo sie ze to prawda to do piachu z takimi !!!
|
jak czytam o czyms takim to jestem za wprowadzeniem iscie barbarzynskich kar dla zlodziei typu obcinanie rak
|
Witam !
W sprawie tych podejrzeń o okradanie zwłok - to oczywiście jak już ktoś stwierdził - nie ma jeszcze na to pewności - ale gdyby się okazało to prawdą - to ... wcale bym się nie zdziwił ...cóż Taka jest polska rzeczywistość - a jak sam napisałem po tej tragedii - pewne sprawy wyjdą na światło dzienne po kilku - kilkunastu dniach - i jak nas uczy doświadczenie - chyba miałem rację ... A co tych podejrzeń - skoro zakłady pogrzebowe potrafiły zabierać zwłoki i składować je jeden na drugim, byle tylko zarobić, to czemu by je nie okraść ?? Oczywiście jest to bardzo, bardzo przykre - wręcz karygodne - tylko co nas jeszcze w naszym kraju może zaskoczyć ?? To piękny kraj, a ludzie tacy pomysłowi ;) :smutny: ro29 P.S. Przepraszam za tą ironię, ale jak się tego słucha i patrzy, to człowiek sam już nie wie jak na to reagować ... |
mnie to troche dziwi..ogladalem dzisaj Tv i tam sie wypowiadal babka jakas ktora nawet nie byla na tych targach a wie ile i gdzie kase mial maz:| na pewno byl ktos nieuczciwy i zabral cos nie swojego z miejsca tragedii ale sadze ze rowniez niektorzy klamia ze ktos tam mail kasey full zeby jeszcze cos wyludzic
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niestety takie przypadki zdarzają się przy każdej tragedii, tacy już są Polacy..
Teraz po prostu w telewizji i generalnie mediach ciągnie się chwytliwy temat. O ofiarach i o samym wypadku już nie ma co mówić, to teraz się chwyta innych rzeczy z tym związanych.. Dla mnie to jest również żerowanie na ludzkiej tragedii... |
[QUOTE=andrzejj9]Niestety takie przypadki zdarzają się przy każdej tragedii, tacy już są Polacy..
Nie tylko Polacy.Tak samo było po 11 września, tak było po tsunami, po trzęsieniach ziemi w Turcji, a i Nowy Orlean też niebył wyjątkiem. Takie zachowanie leży, niestety, w ludzkiej naturze, co rzecz jasna nikogo takiego nie usprawiedliwia. Zawsze znajdą się "ludzie" żerujący na tragedii innych. |
[QUOTE=simensm35]
Cytat:
|
heh.. czeka***322;em, kiedy takie informacje si***281; pojawi***261;..
http://fakty.interia.pl/news?inf=729544 I zgadzam si***281; z pierwszym komentarzem.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:11. |