![]() |
oj Ice sory, ale pojechano po Tobie, troche słusznie, pojechałeś po nas (po mnie bo ja to zamknąłem) wpadając na to forum "okazyjnie" i...
historia uczy nas, że z takimi tematami trzeba uważać. Bartez bardzo ładnie to ujął. Ten temat doczeka się śmietnika, albo odejdzie śmiercią naturalną, we will see... |
POSŁUCHAJCIE !!!!
Bez względu na to czy uczestnicy tego forum wierzą czy nie, chodzą do koscioła lub nie, nikt nie mozna i nie ma prawa, odebrac Papiezowi tego co zrobił i jakim był Człowiekiem. Ja osobiście mimo iż jestem "konserwatywnym" zagorzałym katolikiem prosiłem o zamknięcie tego tematu nie ze względu na unikanie tematu ale dlatego by, niektórzy uczestnicy nie brukali tego naszego "domu" g...., czyniąc conajmniej dziwne aluzje do Tego kim jest, co zrobił i co czeka Jana Paweła II. Człowiek chce żyć bez względu na to ile ma lat, bo taka jet jego natura. |
@Czechoj Jakie niby aluzje?? :|
|
Przeciez juz bylo wyraznie powiedziane, ze nie bedzie dyskusji na ten temat.
Powstawanie takich tematow to taki sam nietakt jak przesylanie lancuszkow na gg/sms o papiezu. EOT :gerda: |
Wooow widze ze tutaj nie tylko stare dewoty i oszołomy siedzą. I tak trzymać. Widze ze więcej ludzi mysli tak jak ja.. A juz myślałem że jestem jakimś wyrzutkiem społeczeństwa.
|
Cytat:
|
Nie chcialem tego robic, ale wpisuje sie. Moze nie jest ze mnie katolik ale powiem tak dajcie spokoj papiezowi, macie jakies przemyslenia to zachowajcie je dla siebie, masz potrezbe modlenia sie to zrob to, ale dla siebie dla Papieza, nie pod publike....
moja propozycja zamknac kolejny topic i jezeli sie pojawi nowy to tez won. takie publiczne wypowiedzi potrafia zmieszac z blotem kazdego, nawet takiego wielkiego czlowieka jakim znamy papieza wiec jeszcze raz albo cisza, a jak nie to zamknac prosze bez odpowiedzi na moj post. ciiiiii.... chwila ciszy ... |
Teraz juz można zamknąć tę dyskusję, Umarł właśnie jeden z najwięszych ludzi w historii ludzkości. Pomódlmy się za Niego.
|
[']
|
[']
|
:smutny: ['] :smutny:
|
['] :'(
|
[']:(
|
[']