![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Wyprzedaż w MediaMarkt w Łodzi...
Czytalem dzis o tym w Wyborczej...hehe...niektórzy ludzie to zwierzęta (chociaż tu bym zwierzęta obraził)...takich największych dupków mogła policja jeszcze bardziej spałować to by się coś nauczyli....ale że Polska to dziwny kraj to wiadomo nie od dzisiaj...Rodzina sobie jakaś przyszła na zakupy, a tu ich mogli poturbować, zdeptać i nie wiadomo co jeszcze...
był tam ktoś?widział to ktoś?uczestniczył w tym??
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Wariaty... Podobno (tak słyszałem) niezła ta wyprzedaż było. Z tego co weim co ORYGINALNY tusz (kartridż) do drukarek HP był po 20 zeta. Nie wiem ile w tym prawdy. Ale normalnie taki produkt kosztuje poand 100 zł... Ja tylko słyszałem ile procent prawdy to jest to nie wiem...
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
ja słyszałem, że robili sporą wyprzedaż..... chcieli między innymi pozbyć się telewizorów, które na okrągło tam chodziły przez całe dnie. I taki tc kosztował 1/3 oryginalnej ceny !! Ale co z tego... taki TV padnie po roku, góra dwóch....
co do ludzi to niestety.... nie tylko IQ na czacie razi.... z każdym pokoleniem jest coraż gorzej.... głopota jest widoczna wszędzie.... Ale rozumiem, że załóżmy młodzi by tam byli.... ale tam byli ludzie w róznym przedziale wiekowym !! Słyszałem, że ponoć ktoś wylądował na barierce, która mu się wbiła w ciało i ponadto miał złamanych kilka żeber..... po prostu bez komentarza co sięw tej Polsce wyprawia.... nic dziwnego, że ludzie kombinują, żeby pracować za granicą, a potem żeby tam zamieszkać..... no comment
![]() |
#4 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Tak to sie dzieje jak sprzęt jest droższy niż na zachodzie...i zarobki mniejsze niż na zachodzie. Zrobią jakąś okazje to odrazu się robi bydło...n/c
![]() |
#5 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
he he no co tu mówić Polska!
Było coś takiego w wawie (mój kumpel byl) wpuścili ludzi tłok był taki że nie dało się ręką ruszyć a tu nowi klijenci dojeżdżają to ochrona zamkneła wejścia ludzie zastawiali np. telewizory i robili licytację kto da więcej temu odstąpią he he można nawet zarobić. Kolega mój kupił pada za 10zł kilka dni później widziałem w empiku takiego samego za 60zł!!! lol
![]() |
#6 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Ceny podobno były niskie al czy warto było sobie p. za kamerę rękę złamać albo zostać zadeptanym przez rozjuszony tłok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
hmmm. Media markt powinni tego zabronić!
![]()
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
efekt tej wyprzedazy byl taki ze 15 osob wyladowalo w szpitalu - polamane zebra itp.
a w srodku doslownie lataly kamery i aparaty, ludzie rozwalili kasy tak ze wyprzedaz zostala przesunieta na 9.00 (a zaczela sie o polnocy, ale po zniszczeniu kas oglosili ze wyprzedaz zostaje przesunieta na 9.00)
![]() |
#9 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Wydaje mi sie ze za tak zla ogranizacje wlasciciel powinien zaplacic kare a co najmniej powinien wyplacic odszkodowania dla tych 15 osob.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stary wypalacz
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Zdjecie - MASAKRA.
Mieli wiecej strat niz zyskow z tej wyprzedazy. Ja, szerze mowiac balbym sie isc na przyszla taka akcje pomocyjna, wole doplacic pare zlotych i wyjsc szczesliwym i zdrowym ze sklepu.
![]() |
#13 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() A propos tych promocji, to strach podczas nich sie wybierac do takiego sklepu. Czlowiek idac z mysla, ze kupi cos taniej, zaoszczedzi pieniadze, moze sie w ogole nie dostac do sklepu i na dodatek skonczyc w szpitalu z polamanymi zebrami, albo jak jeden dzieciak - z przebita noga. Przeciez takie "bydlo" moze nawet zabic. Czytalem ( chyba nawet w dzisiejszym "Fakcie" ), ze na jednej z takich "promocji" MM (prawdopodobnie nie na tej z Lodzi), czesc towaru objetego promocja to byl pic na wode. Ludzie wbiegali do sklepu, starali sie jako pierwsi dobiec do danego stoiska, z mysla, zeby zakupic rzecz (niech bedzie to kamera cyfrowa) po ktora przyszli do sklepu, a tu okazuje sie, ze kamera ta juz zostala sprzedana (mimo ze dana osoba byla pierwsza na danym stoisku), tlumaczac sie, ze mieli tylko jedna w swoim asortymancie. Czy jest to prawda to nie wiem, bo nie bylem tego swiadkiem, a jest to jedynie wyczytane z gazety, ktora swoja droga nasycona jest w wiekszosci roznymi "sensacyjkami". Media Markt - Powinni Tego Zabronic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |