![]() |
Wal śmiało otwarte
|
mm szukamy idiotów:D
|
jakbym chcial isc na bojke to blizej mam na stadion pilkarski (i tak nie chodze) - to tak apropos wyprzedarzy jakie mozna potem podziwiac w telewizji
a jak chce cos kupic to wlaczam firefoxa || |
Koleś kupił laptopa i właśnie się z nim pałuję
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=55936 |
Cytat:
|
Ja też byłem w MM w dniu wyprzedaży, ale zgodnie z oczekiwaniami - bez rewelacji. Kupiłem sobie płytkę audio Ronana Keatinga za 15 złotych (normalnie koło 50) i Króla Lwa na DVD za 19 (normalnie ponad 70), tak więc z zakupów i tak byłem zadowolony (zwłaszcza, że nie miałem pieniędzy, żeby kupować coś konkretnego ;) ). Ale generalnie myslałem, że postarają się bardziej, zwłaszcza mając na uwadze poprzednie... "atrakcje" w MM..
|
nikt nikogo w tym roku nie stratowal ??? :> czy sie myle :)
|
Cytat:
Do końca roku jeszcze trochę czasu zostało :czas: Jeszcze nic straconego :nie: A raczej stratowanego :D :mruga: |
Media Markt może i szuka idiotów,ale z paru rozwiązań wywiązuje się wyśmienicie np.jako importer jakiegoś produktu, którego nie kupisz bo nie ma dystrybutora ani producenta na naszym rynku ;)
|
tylko gorzej potem z servisem :D bo w media jest on fascynujacy :D
|
Co do serwisu i gwarancji w MM to jest całkiem "super";)
jak chcesz coś zwrócić i dostać za to kase to musisz najpierw obryć sie w przpisy prawa handlowego bo inaczej wyślą cie w kosmos (doznania z MM P-N) |
a ja nic nie kupilem, bo przez 2 dni roznosilem te ulotki MM i mam wstret
|
A ja szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony, bo o promocji nic nie wiedziałem, do MM trafiłem przypadkiem i kupiłem sobie DVD z "Lost in Translation" ("Między Słowami") za... 10 PLN. Chciałem jeszcze Shreka 2, ale jakos go nie wypatrzyłem.
|
A ile ten wspominany Shrek miał kosztować?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |