![]() |
Cytat:
LOL Okno było otwarte bo akurat wietrzyłem :) Potem włączył kompa, a więc jak już było zimniutko fajniutko :P A poza tym to nie trwało długo a Wy mi tu z domu syberie robicie :) PS Teraz w pokoju obok jest 22*C :P PS 2 Z tym dyskiem na prawde miałem taką temperature ale tylko przez chwile, chyba że był to bład w pomiarach programiku :/ Następnym razem zrobie screena :) |
Witam!
Ja kilka razy zauwazylem, ze EVEREST (AIDA32 tak nie miala) pokazuje wartosci z kosmosu.. np temp plyty glownej -8*C - widzialem to moze ze dwa razy, ale to byl oczywisty blad w odczycie i nawet nie ma sie co nad tym zastanawiac. Tak samo bylo pewnie w Twoim przypadku... przeciez komp to zamknieta puszka, wiec otworzenie okna nie ma wiekszego wplywu (wekszego czytaj drastycznego) na zmiane temperatury. Teraz czujniki wskazuja nastepujaco: http://donwuja.dmkhosting.com/images/hddtemp2.png |
ja bym ci radził kupić mocniejszy zasilacz!!!!
|
Witam!
Komu? |
Ilość załączników: 1
Nie wierzyliście mi :)
Wracam ze szkoły o 15, od wczoraj komp nie ruszany, a jak byłem w szkole mama zrobiła wietrzenie pokoju. Obok temperatura wynosi 22*C (chodzi o drugi pokój gdyż tam jest termometr :) ) No i patrzcie: :bicz: |
Ilość załączników: 1
U mnie komp już chodzi z małymi przerwami około 2 tygodnie
A temperatura dysku na screenie poniżej :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29. |