![]() |
To jest inaczej, jedziesz pod wskazane miejsce i cię "wystawiają", zabierają dowód osobisty i inne dokumenty, trafiasz na pole truskawkowe, a panie trafiają, no właśnie:taktak:
|
No i wszystko jasne! O wystawianie dupy chodzi. :taktak:
|
W takim razie czemu na liście nie ma Antonina?
To nic, że nie w Niemczech, ale wystawki są :D |
Wystawki w niemczech
wystawki w niemczech to plany wystawek na tzw szpery czyli na takie coś gdzie niemcy wykladają ze swoich domów rózne niepotrzebne rzeczy takie jaki sprzet gospodarstwa domowegi meble i wiele innych rzeczy takich jak mozna kupic na gieldach rzeczy używanych
plany wystawek to plany na około 7tys miejscowości w niemczech jak ktos ma pytania niech dzwoni wytłumacze o co chodzi ********* |
Przecież wszyscy wiemy co to są wystawki w Niemczech... sam śmigałem po nich na przeł. lat 80/90, ale teraz w niemieckich śmieciach nie grzebałbym, po pierwsze mniej Germańcy wynoszą, bardziej selekcjonują swoje odpady po drugie wstydzą mnie te watahy Pol, UKR i innych nacji ze wschodu, którzy rzucają się na te śmieci...
|
Cytat:
Wykopałeś temat sprzed 5 lat. Widocznie uznałeś, że są zainteresowani i mają pytania. Proponuję, żebyś 'wytłumaczył o co chodzi' tu na forum. Na razie, po zastanowieniu się, wyedytuję z twoich postów numery telefonu - aby wykluczyć ewentualne podejrzenie o płatne doradztwo, co w tym dziale nie jest dozwolone. |
Witam! Mogłabym prosić o wysłanie takiego planu na maila?
|
Cytat:
|
Witam-interesują mnie terminy wystawek w okolicach Hannoveru-Berlina-Franfurt am mein.Możesz mi pomóc????
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:57. |