![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() |
Czy 235watt pociagnie
Mam pytanie
Mam okazj wymienic moja stara TNT2m64 na G3Ti200, i zastanawiam sie czy po takiej wymianie moj stary 235 watowy, zasilacz jeszcze pociagnie. W sumie ma do pociagniecia C433@507,DVD,CDRW,Dysk IBM 13GB no i po wymianie tego G3 Tak,tak racja jeszcze pamiec 192 mb sdram Ostatnio zmieniany przez Ackbar : 30.07.2003 o godz. 13:53 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie masz tego tak duzo! powinno styknac!
Mialem wiecej na 250 W i jechal bez problemow. A nowy zasilaz 300-350W mozna kupic w okolicach 50-80 zl.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
powinno pujsc
ja na 235WATT mialem .. Dur800,40gbdysk,GF 256DDR (BARDZO PRADAOZERCZA KARTA) muzyczna, modem, flopa, nagrywarke.
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Zapomniałeś jeszcze o RAM-ie, który też pobiera wcale niemało prądu.
Kiedyś Check-It for Windows miał w Helpie moduł, pozwalający z grubsza ocenić zapotrzebowanie na energię - no ale było to dawno i teraz sprzęt zmienił się bardzo. Ja mam więcej niż Ty na zasilaczu 300W i radzi sobie dobrze. Ostatecznie, gdyby okazało się, że zasilacz nie wyrabia, możesz, jak radzi yahol, kupić nowy - przeciętny zasilacza to już nie fortuna.
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
ja mialem na 250 watowym zasilaczu Celka 900Mhz, Dysk Segate Baraccuda IV 40GB, 512 ramu, CDROMA i NAGRYWARKE, modem no i teaz GF3Ti200.
Dodatkowow procek i grafa podkrecona..chodzilo bardzo ladnie. Niestety po jakims roku zasilacz zaczal sie grzac i wkoncu padl.... :-)) ale to moze byc tez ze starosci i duzego eksploatowania Wedlug mnie nie bedize najmniejszych probelemow
![]() |
|
|